Ynt: KUBOTA TRAKTÖRLERİ LİSTE FİYATLARI
Bu konuyla alakalı yazdığım mesajlarda anlatmak istediklerimin sadece ve sadece önyargısız ve objektif bir bakış açısıyla fikirlerimi beyan etmek olduğunu bir kez daha belirtmek istiyorum, yani ben bu ya da başka bir markanın karşıtı veya yandaşı değilim, ki dikkat edilirse mesaj yazdığım başka markaların konularını takip eden arkadaşlar varsa bunu görmüştür, ve Türkiye şartlarında çiftçilik yapan çok arkadaşımızın sermayesi ve kazancı bellidir, ve bu sermayenin neredeyse tamamını ayırmamıza rağmen yine de gücümüz bir traktörü peşin almaya yetmediği için kalanını da bankadan kredi çekerek ve görevi sadece finans işlemleri olan birinin, adını kodlayarak öğretebildiğimiz bir traktör markası için bir anda uzman kesilerek bize tavsiye etmesi bizi o marka traktörü 'madem müdür tavsiye ediyor almam lazım' gibi garip bir şartlandırma içine sokar mı ?. Şunun bilinmesini isterim, yeniliklere kesinlikle karşı değilim, hatta yeni bir traktör alma düşüncesi bende başladığında kendimce bazı kriterler belirleyip bu kriterlere maximum oranda uyan markaları incelemeye başladım, hatta ilk zetor ' u inceledim, incelemekle kalmayıp gidip Keşan ' da bayi ve servisleriyle görüştüm, olumlu ve olumsuz özelliklerini mukayese edip bir başka marka olan kubota ' ya yöneldim, hatta bununla ilgili sizinle de mesajlaştık, ve burda kubota konusunda yazdığım mesajlarda tarafınızdan bir olumsuzluk gibi algılanmışsa bunlar bu traktörü araştıran benim ve benim gibi düşünenlerin haklı endişeleridir ve bu endişeleri gidermek ya da azaltmak da kubotayla alakası olan sizlerin görevi değil midir?