Ynt: KUBOTA TRAKTÖRLERİ LİSTE FİYATLARI
size tavsiyem abi lütfen mazaota zam geldi diye konu açma paranın kıymetini bilsen kubotayı denersin çünkü sen önder ve rehber çifçisin kağıt üstünde kalmasın bu olay pratiğe dönüştürmen tavsiye olunur..... kubota 12 saat çalıştı 200 tl yi bitiremedi aynısını bırak serveti nimeti bereketle yapamassınız hodri meydan.............
siz hiç hayatınızda toyota arabasına binmemişsiniz hep renoyla bu iş olmaz makul ve mantıklı olalam Erkuntun ileri gitmesini biz neden istemeyelim ancak zamana ihtiyacı olan tek firma var oda erkunt....... debriyaja basmadan tarla sürüyorum bu nedemek tahimin edebiliyomusunuzköylü link=topic=47792.msg463359#msg463359 date=1320162377' Alıntı:teşekürler davetin için.
ama görüşlerine katılmıyorum.şöyle kubatonun 10 yıl 15 yıl 20 yıl eskisi var mı ?
erkuntun 2005 model çıkışı motor ömrünün uzunlugu kısalıgı şuan bilinmiyor.motor perkıns ve uzun ömürlü dünyada en yaygın ve ekonomik motor..perkins motor düşünürsen erkuntu 40 yıladan daha yaşlısı hala yollarda ve tarlalarda.
ben zengin degilim.kubato alacak kadar veya ithal türkiyede ithal olupda alnı açık bir tane traktör markası yok.bugün case bile arkasında koç olamsına rağmen kaçtane sattı.bugün en köklü ithal jondere her yıl bayi degişiyor kapanıyor bırakıyor bugün fent class kaç kişinin kapısında var.bu marklar kötü mü hayır
ama çok şeylerin dgişmesi için zaman ihtiyaç var.
size tavsiyem abi lütfen mazaota zam geldi diye konu açma paranın kıymetini bilsen kubotayı denersin çünkü sen önder ve rehber çifçisin kağıt üstünde kalmasın bu olay pratiğe dönüştürmen tavsiye olunur..... kubota 12 saat çalıştı 200 tl yi bitiremedi aynısını bırak serveti nimeti bereketle yapamassınız hodri meydan.............