Ynt: KUBOTA TRAKTÖRLERİ LİSTE FİYATLARI
Abi ikinci elde ne kadar KUBOTA gördüysem hepsi maksimum 1 hafta içinde satıldı. KUBOTA dünkü çocuk değil ki. MF nin ismi ve kaportası için 16 bin lira vereceksen buyur ver. Ama benim o 16 bin lirayı verecek kadar param yok. Ben avrupa MF yide seviyorum. Sonuçta bu motorlar yüksek değerli motorlar. 15-20 milyarlık motor değil. Milletimiz artık araştırarak alıyor. Eskiden komşuda ne varsa alıyordu. Fakat şimdi araştırıyo bakıyor. İnan MF ne kadar güven veriyorsa yedekparçada KUBOTA da veriyor
köylü link=topic=47792.msg461330#msg461330 date=1319700293' Alıntı:Kardeşim MF lerin yeni gelen Avrupa modellerini bende severim ve özenirim. Vitesi falan gayet güzel. Liste fiyatını baz alırsak ;
***MF 5425 Modeli 85 bg gücünde, 45.000 EUROx2.4550 TL =110.475 TL( 23 Haziran 2011 baz alınarak söylenmiştir)
***KUBOTA M 8540 modeli, 94.600 TL( Ekim 2011)
Arada 16 bin lira gibi ciddi bir rakam söz konusu. Tabiki tutkular, zevkler, renkler tartışılamaz. Ama aradaki farkta açıkça ortada. Ki liste fiyatı KUBOTA M 8540 ın haziran ayında 83 bin civarındaydı
ben bu na katılmıyorum.mf nin ismi ve kaportası markası yeter 16000 fark için riske girmem.ayrıca 2.el pazarı olrak düşündügünde mf ile kobota yı nasıl kıyaslayacaksınız.
hani bir reklem vardı bence BMC diye o hesab bence ulusallaşmış markalar varken mecara aramak gerekmez.
şuna kubota zamanı degil. kubota çok ekmek yemmeli türkiye de bir yere gelmek için degmez bence.
konu piya amçlı kötülemek için degil.traktör olarak devrim niteliğinde ama şuan riskli bence....
Abi ikinci elde ne kadar KUBOTA gördüysem hepsi maksimum 1 hafta içinde satıldı. KUBOTA dünkü çocuk değil ki. MF nin ismi ve kaportası için 16 bin lira vereceksen buyur ver. Ama benim o 16 bin lirayı verecek kadar param yok. Ben avrupa MF yide seviyorum. Sonuçta bu motorlar yüksek değerli motorlar. 15-20 milyarlık motor değil. Milletimiz artık araştırarak alıyor. Eskiden komşuda ne varsa alıyordu. Fakat şimdi araştırıyo bakıyor. İnan MF ne kadar güven veriyorsa yedekparçada KUBOTA da veriyor