Ynt: KUBOTA TRAKTÖRLERİ LİSTE FİYATLARI
Benim yazdığım mesajlara hitaben olsun ya da olmasın bazı arkadaşların yazdıklarına bu konuyu takip eden diğer arkadaşlara da yararı olabilir düşüncesiyle cevap yazmak durumunda kalıyorum. Ve aslında siz bayii ve servis hizmeti veren arkadaşlara da piyasa araştırması ve bir bakıma da müşterilerin fikir ve düşüncelerini bilmeniz açısından rehberlik yapıyorum. Şimdi herşeyden önce kategorisi traktör olan bir makinanın yaptığı ve yapması gereken işler bellidir, ve bu işleri traktör olarak imal edilmiş her makina bir şekilde yapar, bu traktörleri sınıflandırırken hiç kimse fanatiklik yapıp benim traktörüm ve diğerleri gibi bir abartı içine girmesin. Ben traktör satan herhangi bir firmanın olası bir müşterisi olarak düşüncelerimi paylaşıyorum. Hatırlarsanız geçmişte piyasaya giren, servis ve yedek parça ağını Burdur ' da kurduğu burtrak traktör fabrikasıyla da destekleyen bir markanın bugünkü durumu herkesin malumudur. Ve dolayısıyla en azından kendi adıma ben yazdıklarımla herhangi marka bir traktörü alana da satana da asla saygısızlık etmem.