Ynt: KUBOTA TRAKTÖRLERİ LİSTE FİYATLARI
ali arkadaşım ben mutafa ile ufak bir makara yapayım dedim yoksa mustafa kubota aldı ben sevindim çünki güzel makina internetten gördüğüm araştırdığım kadarı ile ama kullanma yakından görme imkanım yok çünki kayseride ne bayisi nede servisi var ve %80 çiftci belki bilmez ismini burada babam yaklaşık 30 yıldır traktör kullanıyor ona desem bilmez yenimi çıktı der. bence kayseride kubotanın servisi ve bayisi olmaması kubota için büyük bir kayıp çünki burada büyük bir potansiyel var en azından çorumdan büyük olduğu kesin. son 4 5 yıla kadar mf ve nh ağırlıklı idi sonra erkunt hattat tümosan same jd çoğalmaya başladı kubotada olsa oda tutulurdu eminim. bence bir düşünün kayseriye bayi ve servis açmayıalikinaci link=topic=47792.msg464187#msg464187 date=1320304102' Alıntı:SATIŞINI -SERVİSİNİ VE YEDEK PARÇASINI HİZMET OLARAK VEREN TÜRKİYEDE SATILAN KUBOTA TRAKTÖRLERİN %50 SATAN BİR BAYİ OLARAK DİYORUM ALMASANIZDA KULLANIN O ZAMAN BURDA KULLANAN ARKADAŞLARIN NE DEN BU KADAR FANATİKLİK YAPTIĞINI GÖRECEKSİNİZ.ONUN DIŞINDA AMAN BU DA TRAKTÖR DİĞERLERİ GİBİ DEYİP YORUM YAPILACAK BİR OLAY DEĞİL BU TABİ HİÇ BİR TRAKTÖR İÇİN DEĞİL.TRAKYA BÖLGESİNDE EN AZ 150 TRAKTÖRÜMÜZ VAR HEPSİNİN TELEFONLARINI İL İLÇE NE İSTİYORSANIZ VEREYİM BEN ANLATMIYAYIM BURDAKİ KULLANICILARDA ANLATMASIN HEMŞERİLERİNİZ ANLATSIN.LÜLEBURGAZDAKİ PLAZAYA BİR GİDİN SERVİS NASIL YEDEK PARÇA NASIL TRAKTÖRLER NASIL.SADECE BİR ARACIN GÜN BOUY DIŞARDA OLUP SERVİSİ MÜŞTERİNİN AYAĞINA NASIL GÖTÜRDÜĞÜNÜ GÖRÜN.BEN BURDA 50 KM TRAKTÖRLE YOL YAPIP SERVİSE GİDEN ARKADAŞLAR BİLİYORUM ARAŞTIRMAK LAZIM LÜTFEN BİLMİYORSAK GÖRMEDİYSEK KULLANMADIYSAK SATANA DA ALANA DA SAYGI...