KUBOTA TRAKTÖRLERİ LİSTE FİYATLARI

Ynt: KUBOTA TRAKTÖRLERİ LİSTE FİYATLARI

alikinaci link=topic=47792.msg464187#msg464187 date=1320304102' Alıntı:
SATIŞINI -SERVİSİNİ VE YEDEK PARÇASINI HİZMET OLARAK VEREN TÜRKİYEDE SATILAN KUBOTA TRAKTÖRLERİN %50 SATAN BİR BAYİ OLARAK DİYORUM ALMASANIZDA KULLANIN O ZAMAN BURDA KULLANAN ARKADAŞLARIN NE DEN BU KADAR FANATİKLİK YAPTIĞINI GÖRECEKSİNİZ.ONUN DIŞINDA AMAN BU DA TRAKTÖR DİĞERLERİ GİBİ DEYİP YORUM YAPILACAK BİR OLAY DEĞİL BU TABİ HİÇ BİR TRAKTÖR İÇİN DEĞİL.TRAKYA BÖLGESİNDE EN AZ 150 TRAKTÖRÜMÜZ VAR HEPSİNİN TELEFONLARINI İL İLÇE NE İSTİYORSANIZ VEREYİM BEN ANLATMIYAYIM BURDAKİ KULLANICILARDA ANLATMASIN HEMŞERİLERİNİZ ANLATSIN.LÜLEBURGAZDAKİ PLAZAYA BİR GİDİN SERVİS NASIL YEDEK PARÇA NASIL TRAKTÖRLER NASIL.SADECE BİR ARACIN GÜN BOUY DIŞARDA OLUP SERVİSİ MÜŞTERİNİN AYAĞINA NASIL GÖTÜRDÜĞÜNÜ GÖRÜN.BEN BURDA 50 KM TRAKTÖRLE YOL YAPIP SERVİSE GİDEN ARKADAŞLAR BİLİYORUM ARAŞTIRMAK LAZIM LÜTFEN BİLMİYORSAK GÖRMEDİYSEK KULLANMADIYSAK SATANA DA ALANA DA SAYGI...
ali arkadaşım ben mutafa ile ufak bir makara yapayım dedim yoksa mustafa kubota aldı ben sevindim çünki güzel makina internetten gördüğüm araştırdığım kadarı ile ama kullanma yakından görme imkanım yok çünki kayseride ne bayisi nede servisi var ve %80 çiftci belki bilmez ismini burada babam yaklaşık 30 yıldır traktör kullanıyor ona desem bilmez yenimi çıktı der. bence kayseride kubotanın servisi ve bayisi olmaması kubota için büyük bir kayıp çünki burada büyük bir potansiyel var en azından çorumdan büyük olduğu kesin. son 4 5 yıla kadar mf ve nh ağırlıklı idi sonra erkunt hattat tümosan same jd çoğalmaya başladı kubotada olsa oda tutulurdu eminim. bence bir düşünün kayseriye bayi ve servis açmayı

Fatih abicim bizde Karadeniz -Trakya ve marmara bölgesi sorumluluğu var ama yakın zamanda oraya da açarlar bayilik yada size yakın olan yerdeki bayi sorumludur oradan,bölge sorumluluğu verdikleri için.

Ali kardeş en ufak bir şey alacağım zaman bile uzun araştırma yapan biriyim şimdiye kadar araştırıpta aldığım herhangi bir şeyde yanıldığım çok az olmuştur.b2530 u aldığımdada pişman olmayacağıma eminim çünkü (sen,doğancan.gürsaçlı kardeşim,ceya ve blade arkadaş ile) bir çok bilgi alışverişinde bulundukki ben bununlada kalmadım marubeniyi aradım mailleştim konustum ve kararımı verdim. ben bu siteye girdiğimde ilk açtığım forum kubota forumu oluyor.Ortak bir amaç için olduğu kadar sıcak bir ortam olmasıda etkili.Sizlerinde bu konudaki ilgilerinizden dolayı çok teşekkür ederim.

chooyu link=topic=47792.msg464287#msg464287 date=1320329167' Alıntı:
Ali kardeş en ufak bir şey alacağım zaman bile uzun araştırma yapan biriyim şimdiye kadar araştırıpta aldığım herhangi bir şeyde yanıldığım çok az olmuştur.b2530 u aldığımdada pişman olmayacağıma eminim çünkü (sen,doğancan.gürsaçlı kardeşim,ceya ve blade arkadaş ile) bir çok bilgi alışverişinde bulundukki ben bununlada kalmadım marubeniyi aradım mailleştim konustum ve kararımı verdim. ben bu siteye girdiğimde ilk açtığım forum kubota forumu oluyor.Ortak bir amaç için olduğu kadar sıcak bir ortam olmasıda etkili.Sizlerinde bu konudaki ilgilerinizden dolayı çok teşekkür ederim.
Kesinlikle Abi bu siteninde amacı aslında bu olmalı.Kullanıcılar bilgi vericek bayi sıkıntıları dinleyecek sıkıntısı olana çözüm üretecek ve markayı bilmeyenlere bilgi verecek bilgi paylaşımı olacak.Kullanana yardımcı olmak olmalı,almayı düşünenlerin aklındaki soru işaretlerini gidermek gibi şeyler.

fatih381985 link=topic=47792.msg464282#msg464282 date=1320328792' Alıntı:
ali arkadaşım ben mutafa ile ufak bir makara yapayım dedim yoksa mustafa kubota aldı ben sevindim çünki güzel makina internetten gördüğüm araştırdığım kadarı ile ama kullanma yakından görme imkanım yok çünki kayseride ne bayisi nede servisi var ve %80 çiftci belki bilmez ismini burada babam yaklaşık 30 yıldır traktör kullanıyor ona desem bilmez yenimi çıktı der. bence kayseride kubotanın servisi ve bayisi olmaması kubota için büyük bir kayıp çünki burada büyük bir potansiyel var en azından çorumdan büyük olduğu kesin. son 4 5 yıla kadar mf ve nh ağırlıklı idi sonra erkunt hattat tümosan same jd çoğalmaya başladı kubotada olsa oda tutulurdu eminim. bence bir düşünün kayseriye bayi ve servis açmayı
Abi bu arada Kayseri Kocasinan ' a bir tane 2530 vermişis görmek istersen diye bilgin olsun:)

Ali kardeş sen aslında benim toprağımsın buralarda bir bayilik açalım senle :) potansiyel selçuktada çok kemalpaşada çok

chooyu link=topic=47792.msg464293#msg464293 date=1320330734' Alıntı:
Ali kardeş sen aslında benim toprağımsın buralarda bir bayilik açalım senle :) potansiyel selçuktada çok kemalpaşada çok
Abi çalışmıyor ordaki bayiler içim gidiyor izmir için yemin ediyorum.Bizim oralarda zeytinliklerde üzüm Bağlarınına o kadar şahane ki,iki tanede servis bağladınmı ondan sonra korkma yedek parçayıda rafına koyacaksın gelen görecek ondan sonra yürü ya kulum:)))

:) malesef yeterınce çalışmıyor.bu bölge zaten biliyorsun bağ bahçe küçük kubotalar için biçilmiş kaftan.

chooyu link=topic=47792.msg464297#msg464297 date=1320331302' Alıntı:
:) malesef yeterınce çalışmıyor.bu bölge zaten biliyorsun bağ bahçe küçük kubotalar için biçilmiş kaftan.
Kesinlikle bizim oralarda sahil kenarı yerlerde olsun bağ bahçede olsun B seri modellerini daha çok seviyorum sadece onlarla ilgilendiğim için tam bitirim veletler:)

Geçenlerde Türkayın kemalpaşada çapa makinelerini pulluğunu satan bayisine ugradım 2530 goreyım dıye.adamın biri 2420 almış massey 135 liğini satmış.dua ediyordu okadar memnun kalmış 2420 den.Tabi bunları bizzat duyunca kararımın iyice netleşmesine vesile oldu.

chooyu link=topic=47792.msg464300#msg464300 date=1320331641' Alıntı:
Geçenlerde Türkayın kemalpaşada çapa makinelerini pulluğunu satan bayisine ugradım 2530 goreyım dıye.adamın biri 2420 almış massey 135 liğini satmış.dua ediyordu okadar memnun kalmış 2420 den.Tabi bunları bizzat duyunca kararımın iyice netleşmesine vesile oldu.
Abi ben 3 traktörü olupta 2420-2530 üstünden inmeyenleri biliyorum çünkü bahçe işleri için beygir güçleri ideal silindir hacimleride küçük olduğu için yarısını yakıyor diğerlerinin zaten bahçe işinde en ağır kullandıkları turbo ilaçlama onda da 400Lt asılır 800 lt çekilir takabiliyorsun o yüzden adam 100 tl lik mazotla yapacağı işi 30-35 tl ye bitiriyor üstelik daha rahat küçük oldukları için.

Peki 2530 a 400 lt asılır ilaçlama takıldığında önü kalkıyormu çünkü ebat küçük traktörde.

Yok abi çok rampa bir yer değilse kalkmıyor.2420 de kullanan bir müşterimiz var sadece arka askı kollarını sıkmamış çok sallandığı için yamultmuş bilmiyormuş hobi bahçeciliği yapan bir abimiz.Ama 400 Lt de kalkmıyor ancak dik bir yerde belki yada yokuşta 125 kg ağırlık var önünde.

Bizde hobi diye başladık bilmediğimiz çok şey var.Araştırıyoruz öğreniyoruz.Bir yaşındaki ağaçlar 2 metreye yaklaştı.Nasipse seneye 15 dönüm nar dikeceğiz ozaman kubota şart olacak.

chooyu link=topic=47792.msg464311#msg464311 date=1320333731' Alıntı:
Bizde hobi diye başladık bilmediğimiz çok şey var.Araştırıyoruz öğreniyoruz.Bir yaşındaki ağaçlar 2 metreye yaklaştı.Nasipse seneye 15 dönüm nar dikeceğiz ozaman kubota şart olacak.
Abi meyve bahçesi düşünüyorsan eğer kivi meyvesi yetişirmi sizin orda araştır.Ben Yalovada kivici ağırlıklı müşterilerim burda kimin kivisi varsa zengin diyorlar.O kadar güzel getirisi varmış.

Bizim oralarda hemen hemen hersey yetısıyor sadece mandalın ve portakal az verıyor oda kısın soğuk olmasından dolayı ben toprak tahlılı yaptırdım 1 ci sınıf tarım arazisi dedıler ama kivi konusunu ziraat muh.arkadaslara danısayım iklim elveriyorsa kesın olur sanırım.Biz daha çok zeytin,şeftali,nektarin,kiraz,üzüm yetiştiriyoruz.yenilerde nar dikmeye başlayanlar var ama kivi görmedim hiç.

chooyu link=topic=47792.msg464287#msg464287 date=1320329167' Alıntı:
chooyu arkadaşım seninle bilgi alışverişinde bulunduk umarım az cok yardımcı olmuşumdur.bizde sizin gibi küçük çaplı bahçe işlerinde kullanıyoruz traktörü.seninle konustugumuzda traktör yeniydi yeni yeni kullanmaya başlıyorduk o zamanki görüşlerim hala gecerli cok cok memnunum.traktörü almadan önce bende cok araştırdım hatta bi kıyaslama yaptım forumda başka bi traktörle.şimdi komşumdaki traktöre bakıyorum dua ediyorum almadım diye.

blade4635 link=topic=47792.msg464496#msg464496 date=1320354179' Alıntı:
chooyu arkadaşım seninle bilgi alışverişinde bulunduk umarım az cok yardımcı olmuşumdur.bizde sizin gibi küçük çaplı bahçe işlerinde kullanıyoruz traktörü.seninle konustugumuzda traktör yeniydi yeni yeni kullanmaya başlıyorduk o zamanki görüşlerim hala gecerli cok cok memnunum.traktörü almadan önce bende cok araştırdım hatta bi kıyaslama yaptım forumda başka bi traktörle.şimdi komşumdaki traktöre bakıyorum dua ediyorum almadım diye.
sana saatlerce dil döktük be hacım.....

Hadi kubotacilari sevindirecek bir haberde benden, bildiginiz gibi her yil avrupanin en iyi traktoru oylamasi yapilir. Butun ulkeler once kendi adaylarini belirlemek icin oylama yapar norvecte kucuk traktor dalinda kubota acik ara onde.. Sanirim 2530 serisi..