ek güç yonetimi nasil calisir. Her durumda devreye girmiyor sanirim.brosurde tasima ve kuyruk mili calismalarinda diyor. Bir bilginiz varmi.
Forumda 6 sınıfı motor kullanan arkadaşlar var, kullanmadım, bir şey diyemiyorum.
ek güç yonetimi nasil calisir. Her durumda devreye girmiyor sanirim.brosurde tasima ve kuyruk mili calismalarinda diyor. Bir bilginiz varmi.
Fatih bey bende yeni 410 aldım kullanici olarak biraz bilginizden faydalanmak isterim mumkunseClaas kac hp kac model bende arion 410 var 13 model
Tabiki yardımcı olmak istermFatih bey bende yeni 410 aldım kullanici olarak biraz bilginizden faydalanmak isterim mumkunse
Hiç biri geyikler gibi çalışmaz.
Servis dusunmessen claas al derim ama yerliye o kdr para yatirmak yerine jd tercih etmek daha dogru bnce
Tarlayı satıp , çeyrek altın alsaymıştık daha iyiymişti , elimizde kalmayacağı kesin görünüyor.zetor 150 hd ..bir bak istersen ilginizi çekmez belki ama yazayım yinede içimde kalmasın...o bahsettiğiniz motorları siler süpürür hem yakıtta hem fiyata onların yarı parası çünkü en kötü 100 bin cepte...lakin elimde kalır mı dersen kesin kalır son sahibisin ona göre dürüstçe yazdım düşüncelerimi..
Gram altın 280 tlyken.yerin müşterisi vardı.bilemedik koca traktör bedavaya gelecekti [emoji857]Tarlayı satıp , çeyrek altın alsaymıştık daha iyiymişti , elimizde kalmayacağı kesin görünüyor.
Güzel işçilik yapıyor ama çizi dışı pulluk göreneğimiz bulunmuyor.
Diyarbakır ovası gayet kumsal ve yumuşak yapıda olduğundan Ünlü 9" pulluk uyumlu olabilir.Hocam pulluk hangi marka ve kaç inç
Memnunmusunuz. Bir sıkıntı yaşadınız mı.Ben kullanıyorum
Çok şükür bir sıkıntı yaşamadım. Gayet memnunum.Memnunmusunuz. Bir sıkıntı yaşadınız mı.
Hiç arıza yaptımı. Yada 6 serisi başka marka kullandınız mı . Karşılaştırmak için. Ben tr6 yı düşündüm ama kısmet bunaymış. Siparişini verdik. Allahtan bir şey olmazsa Ocak’ta teslim.Ben kullanıyorum 1 yıl oldu alalı güzel makina