Cemal Bey sizinde elinize sağlık , bazı insanlar mucit ruhlu doğar, ve icatlar ihtiyacın neticesidir. Evet benim konumunda 20bin izlenmesi şaşırtıcı, teknik konulara zamanım olduğunca elimden geldiğince katkı bulunmaya çalışacağım, asıl işim elektronik ve yazılım, şu an oransal ilaçlama kontrol bitti sayılır testleri yapılıyor, ithal ürünlere ihtiyacımız giderek azalıyor, bu olayın bir memleket meselesi haline geldiğini kabul etmemiz ve çok çalışmamız gerek. Acaba bahsettiğiniz konu fotodaki regülatör olabilir mi? Yeni tip plastik regülatörümüz uzun zamandır satışta, en önemli özellikleri motor devri arttığında yani PTO devri değiştiğinde basınç %5 ila max. %10 değişiyor, ve bölüm vanalarının altındaki sarı ayar topuzları ile (metered by-bass balance) her bölüm kalibre edilerek ilaçlama esnasında bölümlerden biri veya birden fazlası kapatıldığı durumlarda basınç değişimi olmuyor.
Eğer bahsettiğiniz konu regülatör montaj yerinin makinanın ön tarafında değil de kol tarafında olması ise onu elektronik kontrollü makinalarımızda uygulayacağız, valf ile meme arasındaki hortum mesafesi ne kadar kısa olursa hem basınç kaybının önüne geçilir hem de püskürtme gecikmesi yaşanmadan ve ilk ilaçlamaya başlandığında arazide bir V şekli çıkarmamak için tüm memeler aynı anda çalışmaya başlar.
Not: Çaresiz bir hastalıkla mücadele eden ve hayatını kaybeden kadının bu kitabı okunmaya değer.''Ömrümden Uzun İdeallerim Var''
Eğer bahsettiğiniz konu regülatör montaj yerinin makinanın ön tarafında değil de kol tarafında olması ise onu elektronik kontrollü makinalarımızda uygulayacağız, valf ile meme arasındaki hortum mesafesi ne kadar kısa olursa hem basınç kaybının önüne geçilir hem de püskürtme gecikmesi yaşanmadan ve ilk ilaçlamaya başlandığında arazide bir V şekli çıkarmamak için tüm memeler aynı anda çalışmaya başlar.
Not: Çaresiz bir hastalıkla mücadele eden ve hayatını kaybeden kadının bu kitabı okunmaya değer.''Ömrümden Uzun İdeallerim Var''