Arkadaşlar bu konuda çok eksikler var çoğunluk arkasına bakmadan ilacı attım tamam deyip dönüyor tarladan şu iki resim arasındaki ilaç çıkış şekillerine bir bakın hangisi doğru sizce ilaç makinesi algısı yaratmamak için makineri göstermedim olay tamamen memede ve basınçta. Siz kaç litre su atmak istiyorsunuz ve kaç km hızla gitmek istiyorsunuzda bunu belirledikten sonra ürün ortaya çıkıyor . En sonda bir cetvel ekledim bu vetveldeki mavi kırmızı ve kahve rengi olan ürünler bizim genel olarak işimizi görenler en sık görenlerde mavi ve kırmızı yani 0.3 ve 0.4 mm memeler ben şahsen 0.4 kırmızı memeyi kullanıyorum arkamda dumanlama görüntüsü olmuyor siz ağaç arasına girip yaprak ilaçlaması yapmıyorsunuz hububat ilaçlıyorsunuz bu ilacın basınçlı şekilde buğdayın dibine kadar köke en yakın neresine kadar erdirirsen o daha iyidir dumanlama yapınca ilaç buğdaya tamamı temas etmeden rüzgar alıp götürüyor ve uçup gidiyor . Dediğim gibi seçeceğiniz ürünü kaç km hızla gideceğinizi ve ne kadar dekara su atacağınız belirleyerek seçmelisiniz aksi takdirde ya toz olup uçacak yada fazla damlacık yapıp yakacak malum fiyatlar almış başını gidiyor verdiğimiz para havaya değil ürüne gitsin.inşallah faydası olmuştur anlata bilmişimdir durumu .