Hümik asit direk yapraktan mı veriliyor arkadaşlar? Fulvik asit veriliyordu sanki... Kullanmadım daha önce ben.
6 gündür hava şartları sebebiyle hümiği pancara atamadım ya La
Biz ikinci bidonu sipariş geçtik umutlarımız çok yüksek ins kullanlar gülecek
Ikinci uygulama sonrası fark var pancarda [emoji4]
1 bidon patatesler için sipariş verdim, inşallah yüzümüzü güldürür allahın izni ile
Ikinci uygulama sonrası fark var pancarda [emoji4]
Gelişme net bariz bir şekilde belli gözle görülüyor herzamnki yol üzerinde gidip geldiğim pancar tarlası sanki bir anda değişime uğradı yapraklar koca koca oldu ilk defa kullanmış olduğum Humik asitten bu kadar fark gözlemledimİki soru.
- Fark gözleme mi dayalı, yoksa gelişmeyi net belli edecek herhangi bir yol denediniz mi?
- Şahit parsel ayırdınız mı, yoksa tarlanın tamamına mı uyguladınız?
Amin bilader. İnşallah bereketli olur.
Hümikcan uygulamamızı allahın izni ile 5 dönüm patatesimize gerçekleştirdik allah utandırmasın.
Gelişme net bariz bir şekilde belli gözle görülüyor herzamnki yol üzerinde gidip geldiğim pancar tarlası sanki bir anda değişime uğradı yapraklar koca koca oldu ilk defa kullanmış olduğum Humik asitten bu kadar fark gözlemledim
@doğancan arpa buğday da kullanıp verimde etki. Gören oldumu malum hasad dönemindeyiz
Amin bilader. İnşallah bereketli olur.
Abi daha bana sonuçlar gelmedi. Gelince paylaşırım. Farkı zaten net olarak görüyorsun. Şahit bıraksanda bırakmasanda. Herkes bu işi kaç yıldır yapıyor. Bitkinin ne zaman ne halde olacağını az çok tahmin ediyor. [MENTION=20560]ofas[/MENTION]
Ben uygulayamadım, balya işiyle uğraşıyoruz, nasipse p.tesi uygulayayıp salıda çapa çekmeyi düşünüyorum,
Dekara kaç ml verdiniz bende patateste kullanacam.Doğancan kardeşimin ellerine sağlık tolunun böceğin talan ettiği tarlada bence etkisi çok oldu [emoji1]
Hümikcan Reis Uygulama Öncesi
Hümikcan Reis Uygulama Sonrası
Dekara kaç ml verdiniz bende patateste kullanacam.
Kaç günde bu hale geldi güzel toparlamış maaşallah. Bizimde jely de rizoktonya var bakalım onda nasıl etki yapacak.Dekara 250 ml verdim
Kaç günde bu hale geldi güzel toparlamış maaşallah. Bizimde jely de rizoktonya var bakalım onda nasıl etki yapacak.