Trakkulupçulere uygun olsun banada Lazım seneye kullanacagımYok mu arttıran
Trakkulupçulere uygun olsun banada Lazım seneye kullanacagımYok mu arttıran
Merhabalar. Dilerseniz numarandan bana çağrı bırakın ben sizi arayayım. Daha detaylı bilgi alışverişinde bulunuruz. 0531-858-44-02[MENTION=919]doganbey1[/MENTION] Ekimde 150 donum kadar 300.000 m2 Aydan hanim cinsi arpa ekimi dusunuyoruz ne kadar almamiz gerekli ekimden once nasil uygulayacagiz dekara ne kadar kac litre su ile karisacak Afyon dinar kargo dahil bana maliyeti ne olur ekimin ilk haftasi teslim alabilirmiyim selamlar
Yok abi değişmedi.Fiyat değişti mi Doğancan.
Yok abi değişmedi.
Bugday da humik asit uygulamasını topraktan mı uyguluyorsunuz yoksa yapraktan mı?Geçmiş olsun.
Bugday da humik asit uygulamasını topraktan mı uyguluyorsunuz yoksa yapraktan mı?
Sonradan uygulayamaz mıyız?
Teşekkürler.Ekildikten sonra eğer çıkmadıysa uygulanır. Yoksa yaprak uygulamasına kalır iş
DOĞANBEY1 yanlız Humikcan mı üretiyorsanuz.amino asit yokmu?fiyat ne kadar?
Amino asit ne işe yarıyor arkadaşlarYap diyoruz yapmıyor kat içine serbest amino asitleri diyoruz katmıyor Patron duy sesimizi [emoji41]
Amino asit ne işe yarıyor arkadaşlar
Kış suğuklarına karşı etkili midir? Birde nasıl temin edebilirizOlumsuz iklim şartlarında strese karşı etkilidir: Su stresi, dolu, don, ısı dalgaları, böcek saldırıları, hastalıklar, düzensizlikler ve gece gündüz arasındaki ani sıcaklık değişimleri gibi durumlarda kullanılır
Maksimum canlandırma ve uyarıcı etkisi vardır, özellikle mahsulün kritik dönemlerinde (Dikim, çiçeklenme, olgunlaşma dönemi gibi)
Kış suğuklarına karşı etkili midir? Birde nasıl temin edebiliriz
Teşekkürlertabıkıde kış stresi mevsimsel dengesizliklerde etkili Bende kış stresi var aldım amino asit atıcam havalar el verince Tarım krediden temin edebilirsin Gübretaş ForceFul Amino dersen verirler...
Bereket tv deki programini sabirsizlikla bekliyorum [emoji1] [emoji1]Hepsi olacak ama zamanla konuyu daha yeni gördüm kusura bakmayın