"HUMİKCAN" Humik Asit Siparişleri. SEYHAN KİMYA

humikcanı teslim aldık inşallah faydasını görürüz herkese bereketli günler :)
İnşallah biladerim. Faydasını göreceksin Allahın izni ile. Fatih bilader tarif etmiş :)
yarin toprakla bulusturuyorum hümikcanları Allah cümlemizin ürününe bereket versin gerisi boş

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dönüme 200 gram olarak 20 litre 50 dönüm gelecek ayrica 250gr üre 200gr potasmag 200gr çinko

Hacım Allah bol bereket versin inşallah. Humikcanları kullananlardan geri dönüşler başladı. Etkisini hızlı bir şekilde görmüşler. Fark ortada diyorlar :) Buda beni sevindiriyor. Sizlere çok teşekkür ediyorum.

İnşallah biladerim. Faydasını göreceksin Allahın izni ile. Fatih bilader tarif etmiş :)

Hacım Allah bol bereket versin inşallah. Humikcanları kullananlardan geri dönüşler başladı. Etkisini hızlı bir şekilde görmüşler. Fark ortada diyorlar :) Buda beni sevindiriyor. Sizlere çok teşekkür ediyorum.
Ben bi tarlanin yarisina yapip yarisina yapmayacagim merak etme insallah farki resmedeceğim

Konuyu hortlatalim garip kalmasın kullanan arkadaşlar gözle görülür değişim varmı illa hasadı mı bekliyecez [emoji16]

hasan baba patates için kullandım yaklaşık 15 dekarlık bir yerde 1 dekara atmadım bakalım fark ne olacak..
olmazsa bu buluşmada doğancanı ortaya alır ilaçlarız :)

Millet faceden paylaşıyo. Faceden bakınız :D :D https://www.facebook.com/dogancan.seyhan

Burdan da paylaştırayım ben. Yusuf abi sıkıntı yok :D