Merhaba kolay gelsin. bizim 50 dekar 9 yaşında hicaz cinsi narımız var 5x5m dikim aralığı. şu an çiçekte ama meyve tutumu sonrası potasyum içeriği dolayısı ile topraktan ve yapraktan uygulama hakkında bilgi verirseniz sevinirim.Ekli dosyayı görüntüle 10957Ekli dosyayı görüntüle 10958Ekli dosyayı görüntüle 10959
Damla sulama yapıyoruz. Tek tek uygulama yapamayız. Damlamadan verilirse etkisi nasıl olur. [MENTION=919]doganbey1[/MENTION]
Ürün kargo ile gönderim adresimize çıkmis firma yetkilisi genç olunca siparişlerde hızlı oluyor [emoji4]
Neo hümikcan damping mi yapacanSipariş verildiği an yoldadır ürün Allah bereketini arttırsın abim. Hayırlısıyla kullanında. Yokmu sipariş yokmu
Neo hümikcan damping mi yapacan
Iki bidon alana üçüncüsu bedave [emoji3]
Ne demek Hüseyin abi. Esas ben memnun oldum. Allah ürünlerin bereketini göstersin. Harmanınız bol ürünleriniz bereketli olsun.vermiş olduğum siparişi bizzat getirmeniz büyük incelikti tanıştığımıza memnun oldum teşekkürler
Bizim teslimat da gedi
Doğancan, hümikcanlarını çok beğendim. İleriki zamanlarda tekrar görüşeceğiz inşallah. Yolun açık olsun. Allah'a emanet.
Humiklerimizi aldık bugün bizi yerinde ağırlayan Doğancan kardeşimize teşekkür ederiz.. Kendisiyle güzel vakit geçirdik ve bol sohbet ettik. Başarılarının devamını dileriz...
Ekli dosyayı görüntüle 11244