"HUMİKCAN" Humik Asit Siparişleri. SEYHAN KİMYA

Merhaba kolay gelsin. bizim 50 dekar 9 yaşında hicaz cinsi narımız var 5x5m dikim aralığı. şu an çiçekte ama meyve tutumu sonrası potasyum içeriği dolayısı ile topraktan ve yapraktan uygulama hakkında bilgi verirseniz sevinirim. 20150922_111147[1].jpg20150922_111158[1].jpg20150922_111207[1].jpg

Merhaba kolay gelsin. bizim 50 dekar 9 yaşında hicaz cinsi narımız var 5x5m dikim aralığı. şu an çiçekte ama meyve tutumu sonrası potasyum içeriği dolayısı ile topraktan ve yapraktan uygulama hakkında bilgi verirseniz sevinirim.Ekli dosyayı görüntüle 10957Ekli dosyayı görüntüle 10958Ekli dosyayı görüntüle 10959

Maşallah Allah bereketini versin. Topraktan ağaç başına; yaşına göre 800cc-1 litre kadar verilebilir. Uygulaması ağaç başına 5 litre su ve 800 cc-1 litre humikcan karıştırılıp ağacın taç iz düşümüne verilir. Yapraktan uygulamada 100-150 cc humikcan su ile karıştırılıp yaprakları ıslatacak şekilde uygulama yapılır.

Potasyumlu gübreler kadar içinde potasyum vardır. O yüzden gübre ve humik asitte diyebilirsiniz :)

• Beğen
Tepkiler: gokcan
Humiklerimizi aldık :) bugün bizi yerinde ağırlayan Doğancan kardeşimize teşekkür ederiz.. Kendisiyle güzel vakit geçirdik ve bol sohbet ettik. Başarılarının devamını dileriz...

Ekli dosyayı görüntüle 11244

Ticarete değilde ziyarete gelin. Daha yapacak şeyler var :D :D Dostum çok teşekkür edeerim. O kadar yol geldiniz. Allah bereketini arttırsın. Lütfen öncesi ve sonrası fotolarını çekmeyi unutma. Birde bu ilaç etkisinde olan yerde muhakkak çekersen sevinirim. Bu önemli bir durum. :)

Hocam Kayserinin Bünyan ilçesinden çiftçilik ile uğraşıyorum ben ekinler öyle pek iç açıcı değil şuan kelle verme aşamasında ayrıca 3 4 dönüm ekili patatesim var yeni yeni yaprak aşamasında şuan hümikcan kullansam fayda sağlarmıyım verim açısından, işin açığı 2 3 yıldır çiftçilik ile uğraşıyorum şimdi ürünü kullanıp ekini yakar diye tecrübesizliğimden korkmuyor değilim açıkcası. Bir yardımcı olsanız bana size zahmet