Bana 5 dekar için gönder.
Bana 5 dekar için gönder.
Memnuniyet duyarım. Yapraktan uygulama yapıyorsunuz anladığım kadarıyla. Yapraktanda olur, topraktanda olur.Dogan bey ben cerezlik cekirdege kullanmak istiyorum. Her yil candemin setini kullaniyoruz, sizinkinide denemek isterim eger fayda saglayabilirsek urununuzden, 4 bin donum arazinin hepsine kullanmak isterim. Biz candemi cekirdek 40 50 cm oldugunda kullaniyorduk, sizin bu konu hakkinda bifikriniz varmi? Nezaman, nasilnasil, nekadar uygulayalim?
abi humik asitler ne marka 20 lt kaç tl cevap yazarsanız sevinirim
Abi onlar ileriye dönük işlerde olacak muhakkak. Hatta bu eylül ekim ayınada yetişebilir. Teşekkür ederim sağol varol.doğancan kardeş biraz acelecilik olacak ama ileri ye dönük bir düşünce benimki içine çinko fosfor demir ve amonyum azotu ekleyip tohum kaplama aparatı da hazırla ama ya toz formunda olacak eğer sıvı olursa tohum ekimi gecikirse çimlene yapar yada sıvı kaplama aparatın da içinde humik ve fulvik asit seviyesi sadece katölizer etkisi yapacak kadar düşük olacak o kısmına benim aklım yetmez sen ne demek istemi anlamışındır işte benimki bir fikir sadece
daha detaylı bilgiye sebosis yılmaz hoca bilir
Ekli dosyayı görüntüle 9459
Benim sparişlerde geldi . Teşekkürler Dogan can biladerim.
Allah'ın izniyle Hümükcan ülkemiz tarımına can verecek inşallah.
Merhaba kavun yetistiriciligi yapiyorum faydasi olurmu yapraktan nasil olur
Nasip olursa perşembe günü elinde olacak Hümikcanlar Sen varya adamın hümiğisinSiparişimizi verdik bekliyoruz Hümikcanları
Teşekkür ederim sağolun. Her türlü üründe topraktan ve yapraktan uygulanabilir. Topraktan uygulamada ekim/dikim öncesi dekara minumum 2 litre öneriyorum. Yaprak uygulamasında ise dekara 200-400 ml öneriyorum. Her türlü yaprak gübresi ile karıştırılabilir. İlaçlarda ise deneme yapmanız gerekir. Ama ot ve pas ilacında bir sıkıntı olmadı.Hayırlı olsun öncelikle. Hayırlı işler [emoji4] bizde denemek kullanmak isteriz buğday arpa yonca Mısır tarımıyla uğraşıyoruz hangi ürünlere ne Zaman kullanım önerirsiniz.
Nasip olursa perşembe günü elinde olacak Hümikcanlar Sen varya adamın hümiğisin
Teşekkür ederim sağolun. Her türlü üründe topraktan ve yapraktan uygulanabilir. Topraktan uygulamada ekim/dikim öncesi dekara minumum 2 litre öneriyorum. Yaprak uygulamasında ise dekara 200-400 ml öneriyorum. Her türlü yaprak gübresi ile karıştırılabilir. İlaçlarda ise deneme yapmanız gerekir. Ama ot ve pas ilacında bir sıkıntı olmadı.
siparişlerimiz geldi nasip olursa yarın hümikcanları toprakla buluşturacağız....
öncelikle hayırlı olsun. bende ot ilacıyla (ester) birlikte atmayı düşünüyorum. deneme yaptınız mı veya yapan arkadaşlar var mı. ikisinin birlikte atılmasının bir sakıncası var mı ? eğer uygunsa bende alacam
Doğan kardeşim Allah hayırlısıyla kolaylık verir inşallah satışında.
Bizde 600 dönüm civarı yağlık ayçiçeği var. Şu an bir 15-25 cm arası boylandı. Buna önerebileceğin bir uygulama var mı?