Ekli dosyayı görüntüle 9197 En çok humik asit ihtiva eden Humikcanlar geldi, darısı sizlere...
Teşekkürler Doğancan [emoji6]
Siyah bidon tavatır olmuş [MENTION=919]doganbey1[/MENTION]
Antalya hazır....
Ekli dosyayı görüntüle 9197 En çok humik asit ihtiva eden Humikcanlar geldi, darısı sizlere...
Teşekkürler Doğancan [emoji6]
Siyah bidon tavatır olmuş [MENTION=919]doganbey1[/MENTION]
Antalya hazır....
Siyah bidona yaldız etiket yaptıracağım Sayın [MENTION=44293]kubilay07[/MENTION]
bEKLEGazete kağıdı yapıştır satarım patron yeter ki asgari şartları sağla
Aynen siparişler kargo ile gelecek. İnşallah bekliyorum siparişi.çıktığın bu yolda allah yardımcın olsun çoktan beri senin bu açılışı bekliyorduk trakkulüp toplantısında detaylıca anlatmıştın siparişleri kargoylamı gönderceksin biz gübre ve ilacı atalı baya oldu ama ayçiçeği ekecem ona atarız nasipse siprişleri nasıl iletelim
Leonardit menşeili olarak üretiyorum.Hayırlı olsun doganbey
Bu ürettiğiniz leonardit menşellimi yoksa bitkisel menşellimidir
Birde bu analiz sonuçlarını buraya koyma imkanınız varmıdır.herkesin görmesi için en azından ne aldığımızı bilelim değilmi
Ara gülüm bekliyorem.Lalem yarın arıyacağım seni detaylı konuşacağız Rabbim utandırmasın, hayırlı uğurlu olsun
La at gitsin Yapraktan uygulamada yapabilirsin. Yani eskiden atılmaz diyordum ama uygulama yapılan yerleri gördüm ve cidden farklılıklar vardı. Hem şelatda yapabiliyor. 200 cc atılabilir. Ama detaylı bir araştırayım bakalım.Hadi hayırlı olsun satışlar başlamış Şimdi asıl mevzuya gelelim şeker pancarında yapraktan uygulama yapsak nasıl olur ? Herbisit ile beraber karıştırıp atsak ne olur ? Pancar 4 5 yaprak olduğunda herbisit ilacını yapıyoruz. Dekara kaç cc atalım? Bitkiden bitkiye farklılıklar var mı ?
Hadi bunları bi cevaplayıver La
NOT: kullandığım ilacın özellikleri;
BETANAL PROGRESS OF
Etken Madde : 92 gr Phenmedipham + 72 gr Desmedipham + 113 gr Ethofumesate
Formulasyon : EC (Emülsiyon Konsantre)
Ambalaj Çeşitleri : 1 l
Özellikler
Betanal Progress OF, şeker pancarında tek yıllık geniş yapraklı yabancı otlara karşı kullanılır.
İhtiva ettiği 3 ayrı etkili madde sayesinde etki spektrumu oldukça geniş olup, böylece farklı bölgelerde mevcut önemli birçok yabancı ot türünü kontrol eder.
Betanal Progress OF, çıkmış yabancı otları kontrol ettiği gibi bazı yeni çıkışları da engeller.
Yağmur veya çiğden ıslanan yabancı ot yapraklarının kurumasından sonra ilaçlama yapılmalıdır.
Ara gülüm bekliyorem.
La at gitsin �� Yapraktan uygulamada yapabilirsin. Yani eskiden atılmaz diyordum ama uygulama yapılan yerleri gördüm ve cidden farklılıklar vardı. Hem şelatda yapabiliyor. 200 cc atılabilir. Ama detaylı bir araştırayım bakalım.
Araştırda pancarlara bi güzellik yapalım fark olursa müşteri potansiyeli fazla
Doğan hayırlı uğurlu olsun kardeşim . Kanola son 3 lü karışım ve buğdayda çift pasta kullanabilirim şimdilik tavsiyene göre ...
doğancan benim siparişleri kargoya verdi telefonl a hem doğancan aradı hem kargodan mesaj geldi .. trakkulup bir ailedir ilerde ihtiyaç doğrultusunda lazım oldukca yeni siparişler olacak...teşekkkürler DOĞANCAN
Pancarlari toprakla bulusturalim hele görüşeceğiz doğancan senle [emoji4]