HANGİ MARKA YEMİ KAÇA TL ALIYORSUNUZ.

Ne zaman aldiniz 46 tl ye yeni mi? Ciddi fark var
Yazdığım fiyatlar şuanda güncel fiyatlarıdır kardeşim bayiye ön ödeme yapılır siparis geçilir yem fabrikadan kamyonla isletmemize gelir kendimiz yikariz fiyatlar şöyle
Pro 4x4 50.5
Pro enerji 49
Pro tutku 49
Pro düve 46
Pro spr besi 46

TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

• Beğen
Tepkiler: Guney46

Arkadaşlar çok yüksek fiyata yem alıyorsunuz ben Sütaş'tan Aksaray fabrikadan Karaman teslim (268)km süt 19/2700 47.5₺ buzağı başlangıç 50₺ düve yemi 41.5 peşin olarak sütten kesiyor adı peşin de bu ay aldığımız yemi bir ay sonra kesiyor

Markadan markaya fiyatlar farkediyor. Her markanın üzerinde yazan değerler Bence gerçeği yansıtmiyor. Kimse kaliteyi ucuza vermez. Ama aynı marka yemi farklı fiyata satıyor sa , Ya tavsiye edilen tüketim tarihi geçmiştir yada bayi biraz fazla kar koyuyordur :)

Arkadaşlar çok yüksek fiyata yem alıyorsunuz ben Sütaş'tan Aksaray fabrikadan Karaman teslim (268)km süt 19/2700 47.5₺ buzağı başlangıç 50₺ düve yemi 41.5 peşin olarak sütten kesiyor adı peşin de bu ay aldığımız yemi bir ay sonra kesiyor
Bizim köyün soğuk sütünü komple Sütaş alıyor zorunlu olarakta yem veriyor ben birinden bile duymadım memnunum diye şimdide silajlari Sütaş kendisi verecekmis müşterilerine tonu 300 diye duydum bizim burda herkesin arazisi var kendisine ektirmiyor ektirse maliyet 60 lira

Bizim köyün soğuk sütünü komple Sütaş alıyor zorunlu olarakta yem veriyor ben birinden bile duymadım memnunum diye şimdide silajlari Sütaş kendisi verecekmis müşterilerine tonu 300 diye duydum bizim burda herkesin arazisi var kendisine ektirmiyor ektirse maliyet 60 lira

Biz yemden menmunuz şimdiye kadar hiçbir sıkıntı olmadı birkaç yerde yemin analizlerini yaptırdım gayet normal. Ayda 400 çuval karışık yem alıyom piyasaya göre 5₺ ucuza alıyom oda 2000₺ yapar. Slaj konusunda yetiştirmiyorsan temin ederiz diyorlar zorla alacan demiyor yetiştirmeyenede bulunmaz bi nimet

Proyyem-super besi yemi 45 tl
Slm
fd4d1c8804632a688a2228d94f2ee2da.jpg

Bunlardan hangisini tercih edersın