Ne yaptın kardeşim sordunmu bi netice ye vardinmidamızlık birliginin yem sattıgını bilmiyordum yarin bi görüseyim bakalım sagolasin hocam
Ne yaptın kardeşim sordunmu bi netice ye vardinmidamızlık birliginin yem sattıgını bilmiyordum yarin bi görüseyim bakalım sagolasin hocam
Gorustum kardesim nakliye dahil proyem 4x4 sut yemi pesin 52 tl duve yemi 46.80 misNe yaptın kardeşim sordunmu bi netice ye vardinmi
yağlı tohumların yemi trakyada cok tutuluyor sanırım.
Proyem süper tosun besi yemi=48 TL( ne zaman istiyorsak ödüyoruz)
VADE FARKSIZ PEŞİN FİYATINAMI?
Sutcunun nakliyesi ile 57
Ben daha once pesin 44tl ye aldigim spr tosunu bu sefer (1 ay once) fabrikadan pesin 51 tl ye aldim, siz 48 tl ye ne zaman aldiniz? Acaba 3 tl kazik mi yedim yoksa son zamlardan once mi aldiniz?Proyem süper tosun besi yemi=48 TL( ne zaman istiyorsak ödüyoruz)
Ben daha once pesin 44tl ye aldigim spr tosunu bu sefer (1 ay once) fabrikadan pesin 51 tl ye aldim, siz 48 tl ye ne zaman aldiniz? Acaba 3 tl kazik mi yedim yoksa son zamlardan once mi aldiniz?
Balikesir ayvalikHANGİ İL HOCAM??
Ben daha once pesin 44tl ye aldigim spr tosunu bu sefer (1 ay once) fabrikadan pesin 51 tl ye aldim, siz 48 tl ye ne zaman aldiniz? Acaba 3 tl kazik mi yedim yoksa son zamlardan once mi aldiniz?
Bende oradaki fabrikadan aliyorum zaten, anlasildi tesekkurlerAbi son zamlardan önce aldık, onu yazmayı unutmuşum. Bida alırsak yazarım da biz fabrikadan değil, bayiden alıyoruz. Yakında Turgutlu'da fabrikası var.
Nasil bir yönlendirme bu gidin tefeciden borç alin ne demek.git tefeciden borç al yemi yedirecek malin kalmasin elinde.Yem alicaksaniz gidin tefeciden borc alin fabrikadan pesin yem alin gene bayiden daha ucuza gelicek, hele sizden sut alip yem verenin yanina bile yaklasmayin