HANGİ MARKA YEMİ KAÇA TL ALIYORSUNUZ.

Şimdi sordum fiyatları pro 4x4 60₺
Tosun 48₺
18 süt 56₺
Yine Torosa devam 21 piksüt yemi 55₺ ye aldım
e08bc90855946745c29f10b54aa35f62.jpg

yağlı tohumların yemi trakyada cok tutuluyor sanırım.

Bizde kullanıyoruz, yalnız aracı değiştirip büyülttüler 3-4 tonluk siparişlerde getirmiyolar. 30-60-90-120 gün vadeleri ve arada 8 aylık vadeli kampanyaları can simidi oluyor.
Şu an Konya reva Yemi kapı teslim Süt 55 TL, Buzağı 52 TL Besi 53 TL olarak aldım. Deneme amaçlı, CP nin fiyatları aynı bayide 60 TL yi gördü, yine Trakyabirlikten alıcaz gibi.

Yem alicaksaniz gidin tefeciden borc alin fabrikadan pesin yem alin gene bayiden daha ucuza gelicek, hele sizden sut alip yem verenin yanina bile yaklasmayin

Yem alicaksaniz gidin tefeciden borc alin fabrikadan pesin yem alin gene bayiden daha ucuza gelicek, hele sizden sut alip yem verenin yanina bile yaklasmayin
Nasil bir yönlendirme bu gidin tefeciden borç alin ne demek.git tefeciden borç al yemi yedirecek malin kalmasin elinde.

lütfen okuduğumuzu anlayalım, anlamadan konuşmayalım. Burada ironi yaptim veya kinayede diyebiliriz.

Not:Alıntı yapamadım. cevabım zigana ya