Hangi Marka Lastik Kullanıyorsunuz?

En İyi En konforlu En dayanıklı En Sağlam Lastik Hangisi Sana Göre ?

• Kullanılan toplam oy
    278
Ynt: Hangi Marka Lastik Kullanıyorsunuz?

Otomobil için baz alırsak en iyi yol tutuşunu sağlayan lastik tartışmasız Bridgestone. Çoğu japon spor otomobillerininde tercihidir. Normal binek otomobiller için üretilen Bridgestone ' lar da aynı tepkiyi vermektedir. Lakin 2 senede sertleşir. Tutunmasından taviz vermez yol konforu azalır. Sürtünme katsayısı yüksek bir lastik. Bana göre azami kullanım süresi 3 yıl.

Lassa bildiğiniz üzere Bridgestone ' un muadili. Binek otomobillerde yol tutuş kalitesi tartışılmaz. Yanlız supersport üretimi Bridgestone kadar kaliteli değil lakin oldukça başarılı.

Michelin tartışmasız en yumuşak en konforlu lastik. Çok iyi değerlere sahip fakat sınırları zorladığınızda yol tutuşu bir Biridgestone değil. Aile otomobili lastiği diye tanımlayabiliriz.

Continental Michelin kadar yumuşak lastik konfor hissiyatı çok iyi. Michelin ile kıyasladığımızda yol tutuşu Michelin kadar mükemmel değil. Lakin stabilize yolda Michelin ' den daha dayanıklı, michelin balon yaparken Continental ' in yapısı bozulmuyor.

Pirelli hakkında ne olumsuz ne olumlu tecrübe aktaracağım detay yok... Sanırsam Çin ' li bir partnerle anlaşmıştılar en son.

Goodyear önceleri iyiydi şuan bende oldukça soru işareti... Eagle harici düşündürücü...

Yukarıda yazılı markalar içerisinde her şartta diğerlerinden üstün marka continentaldir,bu işi iyi bilen hiçkimse diğer markaları karşılaştırmaz bile,öyle michelin falan hikaye. (Bağımsız Alman test kuruluşu raporlarından son yılların testlerine bakabilirsiniz -ADAC) ama ben kış lastiği nokian,yaz lastiği kumho kullanıyorum.Kış lastiğinde nokian ağlatır.

vcc link=topic=82652.msg991059#msg991059 date=1428483035' Alıntı:
Yukarıda yazılı markalar içerisinde her şartta diğerlerinden üstün marka continentaldir,bu işi iyi bilen hiçkimse diğer markaları karşılaştırmaz bile,öyle michelin falan hikaye. (Bağımsız Alman test kuruluşu raporlarından son yılların testlerine bakabilirsiniz -ADAC) ama ben kış lastiği nokian,yaz lastiği kumho kullanıyorum.Kış lastiğinde nokian ağlatır.

Bu işi iyi bilen kimse diğer markaları karşılaştırmaz demişsin açık açık bu işi yorumunlada kendi tabirinlede bilmiyorum diyorsun yani :) Michelin tercihim değil ama Michelin falan hikaye demen çok garip. Milyonların kabul ettiğini senin inkar etmen çok büyük soru işareti... Yanlış anlama ama çok komik.

Aha görüyoruz işte milyonları :) Michelin e biiiir Continental e iki :) Yanlış anlaşılacak birşey yok canın sağolsun...