Bu yılda ekmek nasip oldu
Herkeze bol bereketli sezon olur insallah
Gecmis olsun abiHerkese kolay gelsin 1 yaşındaki irtem mibzerin boyası kalkıyor bilginiz olsun irtem de yetkililer ile görüştüm makineyi geri alıp boyayıp getircekmisler.
Şaka gibi .
Sıfır otomobil alınca boyası kalkarsa geri alıp boyayıp getiriyorlar heralde mi yoksa yenisi ile mi değiştiriyorlar.
Şuan irtem mibzer 200 000 lira civari.
Irtem mibzer pişmanlıktır.
Herkese saygı ve selamlar.
Bereketli olsun, maşallah köyünüz çok güzel...Bu yılda ekmek nasip oldu
Ekli dosyayı görüntüle 78152Ekli dosyayı görüntüle 78153Ekli dosyayı görüntüle 78154
Teşekkür ederim köy güzelde genç kalmadı en genç çiftçilik yapan benim gibi bikaç kişi varBereketli olsun, maşallah köyünüz çok güzel...
Zirai aletlerde boyayı çok umursamıyorlar diye düşünüyorumHerkese kolay gelsin 1 yaşındaki irtem mibzerin boyası kalkıyor bilginiz olsun irtem de yetkililer ile görüştüm makineyi geri alıp boyayıp getircekmisler.
Şaka gibi .
Sıfır otomobil alınca boyası kalkarsa geri alıp boyayıp getiriyorlar heralde mi yoksa yenisi ile mi değiştiriyorlar.
Şuan irtem mibzer 200 000 lira civari.
Irtem mibzer pişmanlıktır.
Herkese saygı ve selamlar.
hocam ben yııllardır hayal edıyordumSelamın aleyküm arkadaşlar römork alacaktık Konya'da tır dorselerini römorka çeviren bi işletme var. Bi 20-30 dorse teslim etmiş etrafınızda alan, kullanan,memnun olan/olmayan kardeşlerimiz var mı bi sormak istedim.Ekli dosyayı görüntüle 77507
Ekli dosyayı görüntüle 77508
Ben de bu konuda karamsar olanlardanım. Bizim cevre gibi yerlerde rant tehdidi var.Ulke genelindeyse ise artan maliyet ve azalan kazanç sıkıntı oluyor. Muhtemel olarak gelecek icin yeniden yapilandiriliyoruz.Amac tarım mi onu kestiremiyorum...Teşekkür ederim köy güzelde genç kalmadı en genç çiftçilik yapan benim gibi bikaç kişi var
hocam dorse neden şaft ile kaldırılıyor pekı onu sordunuz mu ?Selamın aleyküm arkadaşlar römork alacaktık Konya'da tır dorselerini römorka çeviren bi işletme var. Bi 20-30 dorse teslim etmiş etrafınızda alan, kullanan,memnun olan/olmayan kardeşlerimiz var mı bi sormak istedim.Ekli dosyayı görüntüle 77507
Ekli dosyayı görüntüle 77508
Traktörün yağı damperi kaldırmaya yetmiyor depodaki yağ ile kaldırmak için şaftlı bir pompa kullanmış ayrıca dingildeki makaslar körüklü makas her traktörde hava olmadığından bu pompa ile hava ihtiyacınıda karşılıyor.hocam dorse neden şaft ile kaldırılıyor pekı onu sordunuz mu ?
Aynen bende çıkma dorselere çeki yapıp kullanmayı düşünüyordum bu daha iyi gibi fakat her alanda kullanılmıyorhocam ben yııllardır hayal edıyordum
çıkma dorse alıp sanayımızde ustayla yaptırmak ıstedım yanaşmadılar gibi bilmedikleri bir iş oldugu için
ama sadece çekı yaptırmak istedım
sonra konyada bu işi yapan ismail beyi buldum
etrafımda buyuklerıme danıstım
kımse yanasma dedı
çünku dorse bos agırlıgı 4-5 ton
içine 20 ton bugday atsak
motorumuz 85 beygır 4x4 kımse çekmez boşuna yolda kalırsın rampada kalırsın dedıler o yuzden sogudum
yoksa ben dorse bıle ayarladım
ama kaldı
tabı sızın yörenız neresı veya motorunuz nedir bılemem
bızım yöre adana
Bizim buralar da öyle abi. Mükemmel oldu bu yıl valla. Bereketli olsun.Buğdayları ektik 12 saat sonra çok güzel yağış aldık
Son yılların en tavlı en iyi tohum yatağını hazırladık ve hemen üzerine yağış oldu
Rabbim yedirmek nasip etsin inşallah
Hepinize bol bereketli sezonlar
Sağolasın kardeşim çümlemizin bereketli olur inşallahBizim buralar da öyle abi. Mükemmel oldu bu yıl valla. Bereketli olsun.
Akşamdan beri bekliyoz, beyaaa.Nihayet pancarı söküp bitirdim bugün
Ortalama verim dekarda 9buçuk ton
Bölgemiz için 9 üzeri nadiren görülür.
Yüksek verimseki başlıca etken homojen çıkış.toprak hazırlığı konusunda ekstra ilgi ve alaka göstermek gerek.
Yarın kaleşnikofumuzla yerini devireceğim, yakıt verileri ve fotoğraflar akşama paylaşılır.
Bereketli olsun.Buğdayları ektik 12 saat sonra çok güzel yağış aldık
Son yılların en tavlı en iyi tohum yatağını hazırladık ve hemen üzerine yağış oldu
Rabbim yedirmek nasip etsin inşallah
Hepinize bol bereketli sezonlar
Sizin oraların rakım kaç abiAkşamdan beri bekliyoz, beyaaa.
Bereketli olsun.
Senesi bol olsun.
Bizde daha ekim yapan yok.
Hocam fazla sıkıştırma kol çıkarcazAkşamdan beri bekliyoz, beyaaa.
Bereketli olsun.
Senesi bol olsun.
Bizde daha ekim yapan yok.