Allah kolaylık versin YusufBayağı değer verilen bir sektör olduk.
Gerçekten bu yıl saman beş para etmiyor. Biz hayvancıların da işine gelmiyor değil ama bizim köydede saplar yerde öylece duruyor. Yakında sapları sap parçalama ile anızın üstüne serpmeye başlar bizim çiftçi de avrupadaki gibi.Yok abi 25 tl bu tarla köyün yanı hemen 15 den arkadaşa bağlayıverdim komşu köylerde saplar tarlada duruyor alan satan yok bazıları kendin bağlattır tarla temizlensin diyenler vat
Motorlar samana yetişemiyordu biçerler bekleyip duruyorduGerçekten bu yıl saman beş para etmiyor. Biz hayvancıların da işine gelmiyor değil ama bizim köydede saplar yerde öylece duruyor. Yakında sapları sap parçalama ile anızın üstüne serpmeye başlar bizim çiftçi de avrupadaki gibi.
Evet saman pek besin değerleri açısından zengin bir şey değil. Biz altlık olarak kullanıyoruz bize mecbur lazım kışın altları hep çamur oluyor. Saman yerine Ryegrass Yulaf veya Çayır otu veriyoruz. Sap kıyıcısı olan biçerdöver genelde doğu tarafında az. Mısır Ayçiçeğini bile kıyıcısız biçiyorlar sonra yakıyorlar kalan sapları. Trakyada her biçerdöverde var neredeyse.Motorlar samana yetişemiyordu biçerler bekleyip duruyordu
Ben de şoförlerin aklına girdim bu iş böyle biter mi diye, birer paket sigarayla başladı bunlar samanı savurarak biçmeye
Sonuç çok hoşuma gitti kırıcılı hep istiyorum bulamıyorum. Bence hayvana saman yedirmenin hiçbir faydası yok arpanın yanında eşantiyon oluyor.
Evet abi ektim,Allah kolaylık versin Yusuf
Tarladan tezgaha herşey değişiyor
Bizde de böyle fiyat olsa
Sen ektinmi bu yıl cerezlik
Hocam merhaba 9 lu bir patlatma kaç TL patlar sizceAstar ve boya işleri..
Patlatma kültivatöre göre daha kolay. Dediğiniz gibi ayaklar hazır. Şasesi kaça kaç bilmiyorum ama bulabildiğiniz en etli profilden yapabilirsiniz en az 6mm olsun. Veya 2 Npu yu kapatıp profil şekline getirerek yaparsanız daha da sağlam olur. Plazmada kol bağlantı yerlerini kestirmeniz lazım. Olabildiğince büküm az olsun kalın malzemeyi büktürmek zor oluyor. Maliyeti için bişey diyemiyorum tasarımınıza göre değişirHocam merhaba 9 lu bir patlatma kaç TL patlar sizce
Şöyle bir bakıyorum da
Bacaklar hazır alınıyor zaten
Bacak bağlantıları hazır alınıyor zaten
Geriye şase ve askı bağlantıları bunların kaynağı kalıyor
Sizce bunu yapmak zor iş mi
bıçakta kırılma gözükmüyor, volan sigortasını da kesmiştir zaten ama geçmiş olsun sanki bilinçli atıyorlar namlunun içerisine
bıçakta kırılma gözükmüyor, volan sigortasını da kesmiştir zaten ama geçmiş olsun sanki bilinçli atıyorlar namlunun içerisine
Hayırlı olsun.Canavarı haneye getirdik hayırlı uğurlu olsun
Ekli dosyayı görüntüle 77014
Haklısın abi tedarik nasıl ederiz bilmiyorum. Zira 3 çok yavaş 4 de hızlı geliyor. Yalnız seri traktör değil ağır işlerin adamı.Hayırlı olsun.
Allah kaza bela vermeden kullanmak nasip etsin.
Buna hemen bir buçuk kiti takmak lazım, rahat edersiniz.