305 kilo ortalama mı? bir ton beklenen yerler ne durumda ne verdi?Sağol kardeşim
17 dekar 5200kg bugday 270 balya
305 kilo ortalama mı? bir ton beklenen yerler ne durumda ne verdi?Sağol kardeşim
17 dekar 5200kg bugday 270 balya
Pazartesi veya salı bicecez bu tarla en zayif yanik yer305 kilo ortalama mı? bir ton beklenen yerler ne durumda ne verdi?
P.T.O paket komple yenilendi 4.750 tl direksiyon pompası yenilendi 2.800 tl usta el emeği 1.500 tl , arkayı açmışken frenlerede baktırdım daha ilk günkü gibi
Aynanın burda bır sıkıntımı var? muhtemelen bana öyle geldi
Bereketli olsun abi. Yonca 3_3.5 arası bizim burdaHayırlısıyla biçmeye başladım,
Ot durumu güzel.
Geçen seneye oranla,
Fiyatlar ne alemde,
Korung,yonca???
Burayla aynı sayılır.Bereketli olsun abi. Yonca 3_3.5 arası bizim burda
Harika olmuş,5 dönüm yere 15 römork ahır gübresi dağıtıldı bir torba üre ile dönüme 18 kilo yulaf mibzer ile ekildi kuru şartlarda boy 1.30 ve üzeri oldu
Hayırlı bereketli olsun
Maşallah çok güzelArkadaşlar 1 ton verim bekledigim tarla 1000 1100 civari verim verdi net rakami kantara girince yazarim
Bereketli olsun hocam, 1m2 deki bitki sayısı ve dane sayısını ölçtünüz mü bu sefer?Arkadaşlar 1 ton verim bekledigim tarla 1000 1100 civari verim verdi net rakami kantara girince yazarim
Abi sonra bunu bir konuşalım5 dönüm yere 15 römork ahır gübresi dağıtıldı bir torba üre ile dönüme 18 kilo yulaf mibzer ile ekildi kuru şartlarda boy 1.30 ve üzeri oldu
Abi sen bakma millete bu arada yerler de güzelmiş denize sıfır mı abi yoksa baraj mı orasıBugun öğleden sonra başlarız dediğimiz tarlalara güneş iyice kızdırınca saat 11 gibi başladık . Yağmurlardan dolayı Ot işine çok geç kaldığımızdan otlar hep sarardı yattı ve kurumaya başlamıştı biçerken normalden biraz daha fazla zorluyor . Akşam 5 e kadar bi 50 dönüm kadar yer biçtim başka bir tarlaya geçerken ara ara makineyi kontrol etmeme rağmen bir tane vida düşmüş ki nasıl bir vidaysa makineyi ortadan ikiye böldü Herşey ona bağlıymış meğersem, makineyi doğrultalım yerine takalım vs derken hidrolik hortumda kırılmasın mı Sonuç civatayı yerine taktık ilçeden gidip hidrolik hortum aldım tam hava kararmaya yakın girdiğim tarlayıda biçip işi bıraktım sabah ya nasip . Tamburlu makinesi olanların gözü yaşlı Bu makine bu arazilerde çalışmaz çayır otu biçmez diyen herkes şimdi tarlalarını bana biçtirmek için sıraya giriyor . 35 lik yüzümü kara çıkarmadı şanzımandan garip sesler duysamda şimdilik normal diyorlar umarım sezonu sorunsuz kapatırım ondan sonra ne dilerse dilesin 35 lik benden )