Kolay gelsin abi bereketli olsun inşAllah. Ne ara sürdünüz hazırladınız toprağı. Ben daha süremedim. 80 dekar yer var yağış bekliyorum.Ekime devam
Kolay gelsin abi bereketli olsun inşAllah. Ne ara sürdünüz hazırladınız toprağı. Ben daha süremedim. 80 dekar yer var yağış bekliyorum.Ekime devam
Bizim bu taraflar yine kasıma kalacak gibi ekimi. Hayırlısı olsun.Kolay gelsin abi bereketli olsun inşAllah. Ne ara sürdünüz hazırladınız toprağı. Ben daha süremedim. 80 dekar yer var yağış bekliyorum.
Aynen öyle beklemedeyiz. Hakkımızda hayırlısı olur inşAllahBizim bu taraflar yine kasıma kalacak gibi ekimi. Hayırlısı olsun.
Erken değilmi abi kolaygelsin Allah bereket versinEkime devam
1 haftadır köydeyiz yunus bende seni düşünüyordum yunus nerelerde pek görünmüyor dıyeKolay gelsin abi bereketli olsun inşAllah. Ne ara sürdünüz hazırladınız toprağı. Ben daha süremedim. 80 dekar yer var yağış bekliyorum.
Kolay gelsin Ufuk,mahsulün bol bereketli olur inşallahBuğday ekmeye devam ediyoruz ekip süper
Cemal işler mi yoğun ?traktör içini nasıl ettin?pek görünmüyorsun sanki hastalık yoktur inşallahKolay gelsin ufuk
kolay gelsin,Gecen günlerde iyi yagis aldik, sürüm tavi var.
5li 16-18 inc ayarda 2ltden az yakti dekara
sinan bu yıl fiğ tohumları nekadar acabahiç sormuşmuydunuz??henüz tohum gelmediği için fiyat veremediler bize,Bugün Konya büyükşehir belediyesinin %50 hibeli verdiği fiğ tohumlarımızı aldık
Konya buğday pazarında kğ 8-10 TL civarı tigem in tohumu biraz daha pahalısinan bu yıl fiğ tohumları nekadar acabahiç sormuşmuydunuz??henüz tohum gelmediği için fiyat veremediler bize,
Bu ara yağmur görünmüyo yunusAynen öyle beklemedeyiz. Hakkımızda hayırlısı olur inşAllah
seneye fazlaca ekmeyi planlıyoruz kendimizden tohumluk bırakmaya niyet ettik ,Konya buğday pazarında kğ 8-10 TL civarı tigem in tohumu biraz daha pahalı
Aynen abi heralde Kasım'da ekeriz gibime geliyor.Bu ara yağmur görünmüyo yunus
Huseyinbeyi buldum deneme icin 50 kg ekecem
Bizim arkadaş panko birlikle mahkemelik oldu arpa tohumundan dolayi 300 dönüm ekmiş yeşermedi dikkat etAynen abi heralde Kasım'da ekeriz gibime geliyor.
Ben daha arpaya karar veremedim.
Seymen mi tarım 92 mi arcanda mı
Büyük ihtimalle Seymen ekecem. Panko birlikte 4.10 TL kg fiyatı
Ne zaman ekti abiBizim arkadaş panko birlikle mahkemelik oldu arpa tohumundan dolayi 300 dönüm ekmiş yeşermedi dikkat et
2 3 yil oldu davası yeni bitmişNe zaman ekti abi
Belki başka yerden alırımBizim arkadaş panko birlikle mahkemelik oldu arpa tohumundan dolayi 300 dönüm ekmiş yeşermedi dikkat et
Hepsi ayni problem olacak diye bisey yok sonucta onlarda firmalardan aliyo sadece sen diyince aklima geldiBelki başka yerden alırım
Sonuç2 3 yil oldu davası yeni bitmiş
Tabiki kaybetti toprak yapısı iklim şartları vs dediler kaybetti