Aycicegi biçmediniz mı hiç fiyat nasıl oralarda?anızları sürüyorum.
Aycicegi biçmediniz mı hiç fiyat nasıl oralarda?anızları sürüyorum.
bicmedik daha yesil cicekler. .. yağlı tohumlardan gelen bilgi 6.5 civari fiyat olusacak dediler.Aycicegi biçmediniz mı hiç fiyat nasıl oralarda?
Inşallah arkadaş biz biçemiyoruz fiyat açıklaması olmadan yoksa çiçekler oldu ama fiyat olmayınca kimse bilmiyor geçen seneden ders aldı millet dursun tarlada zararı yok yeter ki 40yag 6tl altında olmasın ki üretim devam etsinbicmedik daha yesil cicekler. .. yağlı tohumlardan gelen bilgi 6.5 civari fiyat olusacak dediler.
Maşallah kafalar güzel. Bereketli kazançlar dilerim herkese.bicmedik daha yesil cicekler. .. yağlı tohumlardan gelen bilgi 6.5 civari fiyat olusacak dediler.
Çok güzel olmuş maşallah ahırda güzele benzıyor kardeş git gide geliştiriyoruz sektör umut vaad edıyor demiEkli dosyayı görüntüle 64933Bugün kuzulara yer yaptık
Reis buğdayı sertifikalı alıp bizde bu yıl 30 dekar suluya ekmeyi düşünüyoruz. Sizin tecrübenizi merak ettim.Memnun kaldınız mı acaba, kıraç tarlada denediniz mi suya ilaca karşı tepkisi nasıl, verimi gübre ihtiyacı tohum miktarı konusunda bilgi verebilir misiniz. Teşekkürler...Reis cinsi buğdaylarımıza ikinci suyu veriyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 63504
Abi arada resim atsan ıyı olacakKısmetse silaj biçim sezonunu açıyoruz.
Süpürgelerde kızarmaya başladı.
Kızılcık toplamaya gidecektik, ormana girişi yasakladılar.
Teşekkür ederim abi ahır eskiden traktör garajıydı yarı kapalı sisteme çevirdik. Sektörde umutsuzluğa yer yok heryerde diyorum çiftçi rüzgar ne tarafa esiyorsa o tarafa yönelmeli diye 10 yıldır kuru tarım yaptık elimize geçen büyük bir hiç 54 kuzu ile başladım aldım sattım derken üç rakamlı sayılara geldik çok şükür. Sektörde aklını kullanana herzaman umut vardır..Çok güzel olmuş maşallah ahırda güzele benzıyor kardeş git gide geliştiriyoruz sektör umut vaad edıyor demi
Aslında haklısın küçükbaş ıyı bu dönem de buyukbaş yem girdileriyke çok stresli bir dönem yaşıyor et fıyatları da artmıyor fazla kurban da mı satıyorsun yoksa toptan mı verıyor sunTeşekkür ederim abi ahır eskiden traktör garajıydı yarı kapalı sisteme çevirdik. Sektörde umutsuzluğa yer yok heryerde diyorum çiftçi rüzgar ne tarafa esiyorsa o tarafa yönelmeli diye 10 yıldır kuru tarım yaptık elimize geçen büyük bir hiç 54 kuzu ile başladım aldım sattım derken üç rakamlı sayılara geldik çok şükür. Sektörde aklını kullanana herzaman umut vardır..
Aklini kullanana herzaman umut vardir! Isin asli ve ozeti bu.Teşekkür ederim abi ahır eskiden traktör garajıydı yarı kapalı sisteme çevirdik. Sektörde umutsuzluğa yer yok heryerde diyorum çiftçi rüzgar ne tarafa esiyorsa o tarafa yönelmeli diye 10 yıldır kuru tarım yaptık elimize geçen büyük bir hiç 54 kuzu ile başladım aldım sattım derken üç rakamlı sayılara geldik çok şükür. Sektörde aklını kullanana herzaman umut vardır..
Abi sürüdeki doğumları üçe böldüm bir kısmı kurbana yetişecek şekilde doğuracak bir kısmı kuzu etinin bulunmadığı döneme denk gelecek şekilde doğuracak bir kısmı da normal kuzu zamanı. Cambaza vermem ben abi neden zahmetini ben çekeyim de onlar para kazansın ki . Köylü benimle dalga geçiyor suan parçalı koç katımımdam dolayı ağızlarının payını vereceğim Allah’ın izini ileAslında haklısın küçükbaş ıyı bu dönem de buyukbaş yem girdileriyke çok stresli bir dönem yaşıyor et fıyatları da artmıyor fazla kurban da mı satıyorsun yoksa toptan mı verıyor sun
Abi kasap açsak işçisi vergisi kirası şunu bunu bizi çok yıpratır.. köydeki evimin yanına kesimhane projem var çizimini yapıyorum suan kesimhaneyi yapınca adak-kurban-etlik isteyenler çok kesip piyasaya çalışacağızAklini kullanana herzaman umut vardir! Isin asli ve ozeti bu.
Ilcede bir kadapta acsan daha rahat edersin. Allah yuru ya kulum dediginde fren yaparsan kusur sendedir.