Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum

Resimler ve ekler

• 20210808_194123.jpg
    20210808_194123.jpg
    362.2 KB · Görüntüleme: 21
Bugün cumadan sonra tarlaya uğradık normalde temmuz 25 de falan biçime başlanıyodu ama biçerci abi kaza yapmış geç kaldık bu sene yarın falan gelcek büyük ihtimalle, bi tane başak aldım kenardan eve getirdim 67 tane tohum çıktı tritikale biraz daha sık olsaydı güzel olcakti bunada şükür 3 ocak gibi ekmiştik

Resimler ve ekler

• IMG_20210820_140215.jpg
    IMG_20210820_140215.jpg
    214.6 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_20210820_135159.jpg
    IMG_20210820_135159.jpg
    128.7 KB · Görüntüleme: 19
Çok güzel olmuş maşallah ahırda güzele benzıyor kardeş git gide geliştiriyoruz sektör umut vaad edıyor demi
Teşekkür ederim abi ahır eskiden traktör garajıydı yarı kapalı sisteme çevirdik. Sektörde umutsuzluğa yer yok heryerde diyorum çiftçi rüzgar ne tarafa esiyorsa o tarafa yönelmeli diye 10 yıldır kuru tarım yaptık elimize geçen büyük bir hiç 54 kuzu ile başladım aldım sattım derken üç rakamlı sayılara geldik çok şükür. Sektörde aklını kullanana herzaman umut vardır..

Teşekkür ederim abi ahır eskiden traktör garajıydı yarı kapalı sisteme çevirdik. Sektörde umutsuzluğa yer yok heryerde diyorum çiftçi rüzgar ne tarafa esiyorsa o tarafa yönelmeli diye 10 yıldır kuru tarım yaptık elimize geçen büyük bir hiç 54 kuzu ile başladım aldım sattım derken üç rakamlı sayılara geldik çok şükür. Sektörde aklını kullanana herzaman umut vardır..
Aslında haklısın küçükbaş ıyı bu dönem de buyukbaş yem girdileriyke çok stresli bir dönem yaşıyor et fıyatları da artmıyor fazla kurban da mı satıyorsun yoksa toptan mı verıyor sun

Aklini kullanana herzaman umut vardir! Isin asli ve ozeti bu.

Ilcede bir kadapta acsan daha rahat edersin. Allah yuru ya kulum dediginde fren yaparsan kusur sendedir.

Aslında haklısın küçükbaş ıyı bu dönem de buyukbaş yem girdileriyke çok stresli bir dönem yaşıyor et fıyatları da artmıyor fazla kurban da mı satıyorsun yoksa toptan mı verıyor sun
Abi sürüdeki doğumları üçe böldüm bir kısmı kurbana yetişecek şekilde doğuracak bir kısmı kuzu etinin bulunmadığı döneme denk gelecek şekilde doğuracak bir kısmı da normal kuzu zamanı. Cambaza vermem ben abi neden zahmetini ben çekeyim de onlar para kazansın ki . Köylü benimle dalga geçiyor suan parçalı koç katımımdam dolayı ağızlarının payını vereceğim Allah’ın izini ile :)

Aklini kullanana herzaman umut vardir! Isin asli ve ozeti bu.

Ilcede bir kadapta acsan daha rahat edersin. Allah yuru ya kulum dediginde fren yaparsan kusur sendedir.
Abi kasap açsak işçisi vergisi kirası şunu bunu bizi çok yıpratır.. köydeki evimin yanına kesimhane projem var çizimini yapıyorum suan kesimhaneyi yapınca adak-kurban-etlik isteyenler çok kesip piyasaya çalışacağız