Orjinal 4x4 ford 3000 belki Türkiye de tek ama yanlış ellerde
Haşat etmişler güzelim traktörü.Orjinal 4x4 ford 3000 belki Türkiye de tek ama yanlış ellerdeEkli dosyayı görüntüle 64832Ekli dosyayı görüntüle 64833
İyiymiş masrafını balyadan çıkarmış oldu40 dekar ilk bağlamada 370 balya cıkmış
Kisa buğday 170 kg verim vermiş cok zayiftı
Bugun tekrar toplayıp bagladik 340 balya daha ciktı toplayan 100 120 civari balya bekliyordu Ekli dosyayı görüntüle 64834Ekli dosyayı görüntüle 64835Ekli dosyayı görüntüle 64837
Yazık olmuş 3000 verdik kışın ağır geliyor bizim işlerHaşat etmişler güzelim traktörü.
Sende 3000 vardı demi
Su pompası çevirmede randımanlı olurmu acabaYazık olmuş 3000 verdik kışın ağır geliyor bizim işler
Abı cok geçmiş olsun hastanelik durum niye oldu
Teşekkürler değerli kardeşlerim,Geçmiş olsun abi
Biz bunu nohutta kullandık. Bariz bir tesirini görmedik. Alırken bayağı methettiler lakin dedikleri gibi bir faydası olmadı.Pancarlara bakteri veriyoruz
Bereketli olsun.
Bereketli olsun hemşerim. Bence sıvı solucan gübresini bi denePancarlara bakteri veriyoruz
Sagolasin kardeşimBereketli olsun.
Abi sizin orada yonca çok biçiliyor bizim burya göre. Ama tek seferde biçim verimi bizim burya göre az oluyor. Totalde senelik baktığında aynı yada biraz daha fazla oluyor sizin verimler
Ben gübresiz 3 biçimdir 400 kg altına düşmedim 420_430 felan oldu ortalama. Bu sefer bi solucan gübresi kullandım daha biçmedim. Yonca çok canlı duruyor bakalım nasıl etki edecek toprağı iyi yumuşattıSagolasin kardeşim
Bizim balyalar kuru vaziyette 25 27 kg geliyor ortalama sezonda 85 90 balya verim aliyoruz ben fazla bakamıyorum su kandirmaca veriyoz gubre yok
Sıra ile hepsi ağır olur bu seneBereketli olsun hemşerim. Bence sıvı solucan gübresini bi dene
Sağolasın Polat bey tank da yeni geldi biraz ağır iki kişiyi zorluyor@darende44 bereketli olsun tank güzelmiş
Bizede yitelediler mi görecez gurup başkanı na vermişler oda getirmiş hepimizeBiz bunu nohutta kullandık. Bariz bir tesirini görmedik. Alırken bayağı methettiler lakin dedikleri gibi bir faydası olmadı.