bereketli olsunEkli dosyayı görüntüle 64449Ekli dosyayı görüntüle 64450Karpuz hasadımiz başladi
bereketli olsunEkli dosyayı görüntüle 64449Ekli dosyayı görüntüle 64450Karpuz hasadımiz başladi
Tesekkür ederimbereketli olsun
Kolay gelsin kardeşim sabah bende fiskeleri kurcam cok sicak buralar yaniyozYoncayı suluyorum. Bu sene ilk senesi geçen suda sıvı solucan gübresi verdim baya farkettirdi. Toprağı iyi yumuşattı. Bu suda humik asit + üre + map verdim biraz boylansın diye. İnşAllah bu derimde birşeyler çıkar. İlk biçimde yoncanın boyu uzamamıştı verim baya azdı
Sağolasın abi . Ben geceleri suluyorum gündüz suya karışan çok oluyor. Su azaldığında santrafij hava yapıyor.Kolay gelsin kardeşim sabah bende fiskeleri kurcam cok sicak buralar yaniyoz
Tesekkur ederim bende gece sulucam yoksa topraga duşmeden buhar olur 45 dereceSağolasın abi . Ben geceleri suluyorum gündüz suya karışan çok oluyor. Su azaldığında santrafij hava yapıyor.
Buralarda sıcak 35_38 derece arası seyrediyor ve git gide sıcak oluyor.
Sanada kolay gelsin abi
Kolay gelsin bereketli olsun güzel biçim olmuş verimde iyi olur inşallahDiğer yonca tarlasını biçtim. Bu seferki verimi 450 kg üstü bekliyorum bakalım nasip
Sağolasın abi inşAllahKolay gelsin bereketli olsun güzel biçim olmuş verimde iyi olur inşallah
Kolay gelsin cemal beni ararmısınKolay gelsin kardeşim sabah bende fiskeleri kurcam cok sicak buralar yaniyoz
Teşekkurler abi cok yogundum arıycamKolay gelsin cemal beni ararmısın
Bizimkiler kışa girerken suyu komple boşaltıyor lar. Traktör hiç çalışmıyor kışınEkli dosyayı görüntüle 64481
Devirdaim ve radyatör değişti...10 litre antifiriz 4 litre su konuldu kışa da hazırlık yaptık bakalım.
Radyatör ü değiştirdik ya ondan koydum ekini ektik mi bizimki de yatar ilaca kadar .Bizimkiler kışa girerken suyu komple boşaltıyor lar. Traktör hiç çalışmıyor kışın