bereketli olsunYulafları çevirdik karışım ektigim tarla yüzümüzü güldürcek inşallah.
bereketli olsunYulafları çevirdik karışım ektigim tarla yüzümüzü güldürcek inşallah.
maşallah şuan yonca fiyatları nasıl?Allah bereket versin hic sulqmadan 3. Biçimde kaldırdık Akşamki eserimiz sabahın ilk ışıkları
Ekli dosyayı görüntüle 64443Ekli dosyayı görüntüle 64444
Tesekkur ederim balya 27 tl ortalama 25kg likmaşallah şuan yonca fiyatları nasıl?
bizim çevrede sordum tonu en ucuz 1500 dediler pahallı gelince bakmaya bile gitmedimTesekkur ederim balya 27 tl ortalama 25kg lik
Burda öyle fiyat olsa heryeri yonca ekeriz bizde 1100 tl ortalamabizim çevrede sordum tonu en ucuz 1500 dediler pahallı gelince bakmaya bile gitmedim
1600-1700 diyende var
Ankara da da 35 40 TLBurda öyle fiyat olsa heryeri yonca ekeriz bizde 1100 tl ortalama
Bereketli olsun abi. Verim ne çıkıyorAllah bereket versin hic sulqmadan 3. Biçimde kaldırdık Akşamki eserimiz sabahın ilk ışıkları
Ekli dosyayı görüntüle 64443Ekli dosyayı görüntüle 64444
Malatya'da geçen biçimler 1600_1900 arası satıldıBurda öyle fiyat olsa heryeri yonca ekeriz bizde 1100 tl ortalama
Cok iyi üretici icinAnkara da da 35 40 TL
Tesekkur ederim bu bicim 35 günluk 16 balya aldım 25 kg ortalqmqBereketli olsun abi. Verim ne çıkıyor
MaşAllah iyi verim abi. Bizim burda balya 18 kg geldimi adamlar yaş diye almıyor balyayıCok iyi üretici icin
Tesekkur ederim bu bicim 35 günluk 16 balya aldım 25 kg ortalqmq
Emektarlarda olur böyle şeyler bişey olmazEkli dosyayı görüntüle 64446
165 bugün yordu beni hidrolik arızasını giderdik. Aradan yarım saat geçmeden devirdaim bilyası sardı... Evin önüne öylece bıraktım.
Radyatör ü değiştirecektik sonra hallederiz dedik traktör onu duydu galiba yeğen 1 km uzağa 5 torba kum almaya gitti geri gelirken amca traktör su akıtıyor diye aradı stop et pervane elle donuyormu bak dedim baktı dönmüyor gittim kayısı boşa çıkarttım getirip evin önüne koydum cumartesi elden geçecek artık.Emektarlarda olur böyle şeyler bişey olmaz![]()
Geçmiş olsun. ah 165 ne uğraştırdı hidrolikle biziEkli dosyayı görüntüle 64446
165 bugün yordu beni hidrolik arızasını giderdik. Aradan yarım saat geçmeden devirdaim bilyası sardı... Evin önüne öylece bıraktım.
Çok geçmiş olsun, bu illet hayvanlara bi çözüm yolu yokmu1 saat oldu tarladan domuzları çıkarıp geldik emeğimizin yarısı boşa gitti sürüydü 15 tane falan vardı galiba karanlıkta tam nerde olduklarını anlayamadık tarlayı mahvetmişler tohuma bırakmıştık ota biçmemiştik yaptığımız hesaplar şaştı Allah kimsenin başına bu derdi vermesin.
Kapan kurarimda abi günahından korkuyorum bastığı zaman ayağını koparmadan bırakmazÇok geçmiş olsun, bu illet hayvanlara bi çözüm yolu yokmu
Açık ameliyat yapmışsınız geçmiş olsunEkli dosyayı görüntüle 64446