Maşallah yunus kayısı lar çok güzel 22 gün sonra felan bizde geleceğiz İnş bizde Malatya ya bir zarar ziyan olmazsaKiremit ler geldi çok şükür çatı işi bitiyor.
Kayısı lar olgunlaşmaya başladı 1 hfta 10 güne başlarız sirkelemeye.
Gelin abi muhakkak ara beni çıkarken il dışı durumum olmaz inşAllahMaşallah yunus kayısı lar çok güzel 22 gün sonra felan bizde geleceğiz İnş bizde Malatya ya bir zarar ziyan olmazsa
Arkadaşın bahçe o zamana yetermiş inşallah arayacağım sizleriGelin abi muhakkak ara beni çıkarken il dışı durumum olmaz inşAllah
maşallah kardeşim,Kiremit ler geldi çok şükür çatı işi bitiyor.
Kayısı lar olgunlaşmaya başladı 1 hfta 10 güne başlarız sirkelemeye.
Allah razı olsun ablamaşallah kardeşim,
Allah kolaylıklar versin,
Neresine geliyosun mutlaka haber verMaşallah yunus kayısı lar çok güzel 22 gün sonra felan bizde geleceğiz İnş bizde Malatya ya bir zarar ziyan olmazsa
Abi Hekimhan da arkadaşın bahçesi inşallah geleceğiz bir zarar zıyan yada nöbetler bu şekil devam ederse buyuk ıhtımal 2 gun kalacağız inşallahNeresine geliyosun mutlaka haber ver
Gezmeye mi çalışmaya mıAbi Hekimhan da arkadaşın bahçesi inşallah geleceğiz bir zarar zıyan yada nöbetler bu şekil devam ederse buyuk ıhtımal 2 gun kalacağız inşallah
Asıl amac gezmek az da olsa yardımGezmeye mi çalışmaya mı
Sivas uzeri gelirseniz uzak gürün uzeei gelirseniz direk bizim ordan gecersin olmadi merkeze falan gelincede haber verAsıl amac gezmek az da olsa yardım
Darende den Hekimhan a geçiş var abi dağ yolundanSivas uzeri gelirseniz uzak gürün uzeei gelirseniz direk bizim ordan gecersin olmadi merkeze falan gelincede haber ver
Abi vallaha küçük bir ekip olacağız nasıl ayarlarız tam net belli değilSivas uzeri gelirseniz uzak gürün uzeei gelirseniz direk bizim ordan gecersin olmadi merkeze falan gelincede haber ver
Sence bitiyo muDüğünü özlemişiz be korona bıtıyor da kurtuluyoruz
Ufuk canlı yayını izledim, pek maske takan göremedim . Tedbiri elden bırakmayın henüz kurtulmuş değiliz.Düğünü özlemişiz be korona bıtıyor da kurtuluyoruz
Maske artık pek yok çogu aşı oldu artık insanların ondan galıba reis düğün süper son canlı yayın daha güzel bakUfuk canlı yayını izledim, pek maske takan göremedim . Tedbiri elden bırakmayın henüz kurtulmuş değiliz.
Neresi dağ yolu eskiden davar yoluydu şimdi asfaltDarende den Hekimhan a geçiş var abi dağ yolundan