70 m^2 , * 4 m yükseklik , 300 m^3 , zemin beton, 0,5 milim sac kaplı, 8*8 demir direkli ve demir çatılı samanlık 70 000 TL gibi fiyatla bitiyor.Bizde avlu duvarını kısa bulduk kale duvarı yaptık
Son düzenleme:
70 m^2 , * 4 m yükseklik , 300 m^3 , zemin beton, 0,5 milim sac kaplı, 8*8 demir direkli ve demir çatılı samanlık 70 000 TL gibi fiyatla bitiyor.Bizde avlu duvarını kısa bulduk kale duvarı yaptık
Sizde kuyulara çakıllama işlemi yapılmıyor mu abi?İki filtre taktık hala mil sorununu çözemedik varmı tecrübesi olan
Mil sorunu dediğin ne Haydar Abi kum mu?İki filtre taktık hala mil sorununu çözemedik varmı tecrübesi olan
Yapıldı kuyu çalıştığında statik seviye çok fazla düşüyor ve yukarıdaki gözlerden aşağıya su akıyor muhtemelen bu gözlerden geliyorSizde kuyulara çakıllama işlemi yapılmıyor mu abi?
Kum değil çok daha ince yapıda bi malzeme filtreleri sıvadı resmenMil sorunu dediğin ne Haydar Abi kum mu?
Hocam gübre tankına benzeyen içerisinde özel kumu olan bir filtre var böyle ince kum çeken kuyular için kullaniliyormus fiyatları normal filtreden baya pahalli onu bir araştırın işinizi görebilirKum değil çok daha ince yapıda bi malzeme filtreleri sıvadı resmen
Yosun filtresi olarak geciyorHocam gübre tankına benzeyen içerisinde özel kumu olan bir filtre var böyle ince kum çeken kuyular için kullaniliyormus fiyatları normal filtreden baya pahalli onu bir araştırın işinizi görebilir
Hm baya sinir bozucu Allah kolaylık versinKum değil çok daha ince yapıda bi malzeme filtreleri sıvadı resmen
Gravel filtre den bahsediyorsunuz galiba açık kanaldan çekilen su için kullanıldığını duymuştum.Hocam gübre tankına benzeyen içerisinde özel kumu olan bir filtre var böyle ince kum çeken kuyular için kullaniliyormus fiyatları normal filtreden baya pahalli onu bir araştırın işinizi görebilir
Hem nasıl, hayatımda bu kadar kepazelik çekmedim 100 dekar mısıra 5 gündür uğraşırımHm baya sinir bozucu Allah kolaylık versin
Evet hocam bir arkadaşımda aynı sıkıntıyı yaşıyor geçenlerde araştırdık yosun filtresi önerdiler daha almadıGravel filtre den bahsediyorsunuz galiba açık kanaldan çekilen su için kullanıldığını duymuştum.
Bende mevcut filtrenin önüne çoklu büyük hidrosiklon yaptırıyorum kesin çözüm diyorlarEvet hocam bir arkadaşımda aynı sıkıntıyı yaşıyor geçenlerde araştırdık yosun filtresi önerdiler daha almadı
Bizde aynısını düşündük hocam hidrosiklonun faydası olur ama genelde kaba malzemeyi tutuyor sulama projeleri yapan ve satan bir arkadaş var bu isi en iyi çözecek sistem yosun filtresi dediBende mevcut filtrenin önüne çoklu büyük hidrosiklon yaptırıyorum kesin çözüm diyorlar
Bende görüşeyim başlamasın hidrosiklonaBizde aynısını düşündük hocam hidrosiklonun faydası olur ama genelde kaba malzemeyi tutuyor sulama projeleri yapan ve satan bir arkadaş var bu isi en iyi çözecek sistem yosun filtresi dedi
Bende görüşeyim başlamasın hidrosiklona
Bende görüşeyim başlamasın hidrosiklona
Baya faydası oluyor.Cam filmi yaptırdım umarım dedikleri gibi güneşten dolayı ısınmayı keser..
Allah kolaylık versinHem nasıl, hayatımda bu kadar kepazelik çekmedim 100 dekar mısıra 5 gündür uğraşırım
Abi malzeme çok aşırı pahalı küçük balkon vardı o gün ofu kapattırdık yeni saç 600 liraya yakın tutuyordu 200 liraya eski aldık birşey yapma devrı geçmiş70 m^2 , * 4 m yükseklik , 300 m^3 , zemin beton, 0,5 milim sac kaplı, 8*8 demir direkli ve demir çatılı samanlık 70 000 TL gibi fiyatla bitiyor.