![cd8f655983bd6f4a66c0cb644956accb.jpg](https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180106/cd8f655983bd6f4a66c0cb644956accb.jpg)
![Dalgın yüz :pensive: 😔](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.6/png/unicode/64/1f614.png)
Senenin ilk kaybı
Geçmiş olsun kardeşim çok sıkıntılı böyle şeyler Allah yardımcınız olsun.
Pek yemiyordu ve ishaldi abilerim. Amcam dün gece kaysı suyu içirmiş Adam kendi içmez malına içiriyorGeçmiş olsun Akif karni sis duruyor nesi varmış
Pek yemiyordu ve ishaldi abilerim. Amcam dün gece kaysı suyu içirmiş Adam kendi içmez malına içiriyor [emoji4]. Sonra olanlar oldu. Okadar elektrikli soba da almıştık sıfır üşümesin diye.
Usumezler Akif saglikli olsun yattigi yer kuru temiz olsunPek yemiyordu ve ishaldi abilerim. Amcam dün gece kaysı suyu içirmiş Adam kendi içmez malına içiriyor. Sonra olanlar oldu. Okadar elektrikli soba da almıştık sıfır üşümesin diye.
Vetalben ilaç at hemen şu an yaşıyomu .Senenin ilk kaybı![]()
![]()
Maalesef kaybettik abi. Ama bugün yeni simental melezi doğdu. Acısını unutturdu . Onun içinde elektrikli sobayı kurduk. Resmini çekemedim ama şarjım yoktu.Vetalben ilaç at hemen şu an yaşıyomu .
Akif buzağının karnı önceden mi sismisti yoksa amcan kaysi suyu icirmis ondan sonra mı oldu, ishal bile olsa karnı şiş olmaz ben bilerekVetalben ilaç at hemen şu an yaşıyomu .
Gece kontrole gelmiş amcam ozaman ölmüş zaten. Akşam şişlik yoktu. Bayada çabaladık yaşaması için. Masrafı kendini geçti diyordu amcam.Akif buzağının karnı önceden mi sismisti yoksa amcan kaysi suyu icirmis ondan sonra mı oldu, ishal bile olsa karnı şiş olmaz ben bilerek
Yeni doğan danalarınıza vetalben ilaç at iç parazit kıl kurdu vs içini temizlir biz kullanıyoruz isal falan hiç olmuyor danalar kullanmadan önce danalar isal olur ölür hastalanır ama bu ilacı kullandıktan sonra hiç bişey olmaz oldu yeni doğan danaya doğumdan 3 gün sonra yarım at 20 gün sonra 1 tam at kutuda on tane oluyor..Maalesef kaybettik abi. Ama bugün yeni simental melezi doğdu. Acısını unutturdu . Onun içinde elektrikli sobayı kurduk. Resmini çekemedim ama şarjım yoktu.![]()