![d91043a3c022e5063014bff891cc9f51.jpg](https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180109/d91043a3c022e5063014bff891cc9f51.jpg)
İs bizi bekler
![]()
![]()
Dünde çatalca istanbul yaptık![]()
Eminönü istiklal gezdik
Sen ciftligi kurmussunBende tavuklara baktim bosluktan kendimize is ariyoruz![]()
zıplayan tavuk yumurtası bulunurSen ciftligi kurmussun![]()
Aysanlar mini tiller oldu mesafe çok kısaydı denedik merdanelere çarpmadı kendini bilmiş ustalar bile şaşırdı...Batu bizim koyudereklam yatında helal olsun yine beklerim seni şimdi daha iyi hatırladım okulda su Aysan projesi ne oldu
La gardaşim fizik öyle bi oldu ki yürüyemiyom suanSon yazılımız , kimyada bitmiyor. Hocayı dinlemeyip derste traktör düşününce böyle oluyor. 70i geçeydik.![]()
![]()
Taban gübresi 20-20 mi kullandınız?![]()
![]()
![]()
![]()
Anız üzerine ektiğim buğday tarlasının bi kısmında sararma mevcut nedenini havaların mevsim normallerinden sıcak gidişine ve bol yağışa bağladım.
Son fotoğraftaki yapraklardaki kırmızılık ne eksikliğini gösterir tecrübeli arkadaşlar yorum yapsın.
Taban gübresi 20-20 mi kullandınız?
![]()
![]()
![]()
![]()
Anız üzerine ektiğim buğday tarlasının bi kısmında sararma mevcut nedenini havaların mevsim normallerinden sıcak gidişine ve bol yağışa bağladım.
Son fotoğraftaki yapraklardaki kırmızılık ne eksikliğini gösterir tecrübeli arkadaşlar yorum yapsın.
Fosfor eksikliği yaprak gubresi ile destekle kardeşlenme zayıf
Kaç kg attınız fosforu biraz eksik gelmiş gibiEvet 20.20 kullandık öncesinde de tavuk gübresi ve jips atıldı nedenki?
Kaç kg attınız fosforu biraz eksik gelmiş gibi
Aslında kardeşlenme zayıf değil kasımda ekildi ve25 kg tohum kullanıldı. Yaprak gübresini geçen yıl kullandım bu sene atmam hiçbişeye yaramıyor