Abi piyasada hayvan kalitesi nasildi? Gerci iyi malı kimse pazara cikarmaz adam ayaginda satardaBizimki kırıkkale pazari birazda gec gittik hemde soguktu pekde bi hareket yoktu vallaha millet daha cok gezmeye gelmis herkes saman pahali diyordu![]()
Abi piyasada hayvan kalitesi nasildi? Gerci iyi malı kimse pazara cikarmaz adam ayaginda satardaBizimki kırıkkale pazari birazda gec gittik hemde soguktu pekde bi hareket yoktu vallaha millet daha cok gezmeye gelmis herkes saman pahali diyordu![]()
o pazarı ele geçiren tiplerin sistem şöyle bunlar pazara her gelen hayvana bi sokulup fiyat verirler ölü fiyat yeniden gelen alıcı gibi biri oldumu hemen başına gelirler biz alacaz bunu ya bekle dedik ya gibi pazarlığın ortasına dalarlar her iki taraf içinde sinir bozucu olur.İki tane iyi dane iki tanede iyi simental vardi bide bizim burda bi iki tane köy var oranin adami butun pazari ele gecirmis gibi ortam var adam sinirleniyor
Bi malı değerinden almıyorlar helal kazanc diyip haram kazanıyorlar da haberi yok. Avrupada adam malı çikartiyor en yüksek fiyat veren alıyor mal degerini buluyor. Mehmed Akif diyor ya "işleri dinimiz gibi dinleri işimiz gibi" diye. Çok mânâlı bir söz. Bir malı dümen yaparak almak insanları dolandırmaktiro pazarı ele geçiren tiplerin sistem şöyle bunlar pazara her gelen hayvana bi sokulup fiyat verirler ölü fiyat yeniden gelen alıcı gibi biri oldumu hemen başına gelirler biz alacaz bunu ya bekle dedik ya gibi pazarlığın ortasına dalarlar her iki taraf içinde sinir bozucu olur.
kardeşim sen nerede yaşıyon pazarlık ortasında gelip kavga çıkartıyorlar pazarda o mal adamın elinde kalsında ucuza kapatalım diye hadi orda satmadın köyüne götürdün damına alıcı olarak başka adamını gönderiyo aynı cambaz sana on defa düşük fiyat teklif ediyor 5 kişi kanmasa birini kafesliyoBi malı değerinden almıyorlar helal kazanc diyip haram kazanıyorlar da haberi yok. Avrupada adam malı çikartiyor en yüksek fiyat veren alıyor mal degerini buluyor. Mehmed Akif diyor ya "işleri dinimiz gibi dinleri işimiz gibi" diye. Çok mânâlı bir söz. Bir malı dümen yaparak almak insanları dolandırmaktir
sürekli mal alıp satan tüccarlar var onlar işi biliyor senden alır köyden toplar pazara götürür ne kadar kâr ederse eder satarkardeşim sen nerede yaşıyon pazarlık ortasında gelip kavga çıkartıyorlar pazarda o mal adamın elinde kalsında ucuza kapatalım diye hadi orda satmadın köyüne götürdün damına alıcı olarak başka adamını gönderiyo aynı cambaz sana on defa düşük fiyat teklif ediyor 5 kişi kanmasa birini kafesliyo
Yavrular an itibari ile kumese geldi
Benim degil ben bu kumesin angare islerini yapiyom birde traktor kepce ile gubre isini yapiyom
![]()
![]()
Yorumu okurken her yer kemalpaşa gibi mi olmuş, vay canina dedim. Sonra senin yazdigini farkettim[emoji23] nyse, aglancak hale gülüyom...o pazarı ele geçiren tiplerin sistem şöyle bunlar pazara her gelen hayvana bi sokulup fiyat verirler ölü fiyat yeniden gelen alıcı gibi biri oldumu hemen başına gelirler biz alacaz bunu ya bekle dedik ya gibi pazarlığın ortasına dalarlar her iki taraf içinde sinir bozucu olur.
valla Avrupa mezatları örnek verilince bizim Kemalpaşa cambazları aklıma geldi yazdım yazarak anlatılması zor tipler forumda bize çok uzak bölgelerden üyelere bile kazık atmışlar.Yorumu okurken her yer kemalpaşa gibi mi olmuş, vay canina dedim. Sonra senin yazdigini farkettim[emoji23] nyse, aglancak hale gülüyom...
sürekli mal alıp satan tüccarlar var onlar işi biliyor senden alır köyden toplar pazara götürür ne kadar kâr ederse eder satar
Zaten sizin ora meşhur bu konuda biliyoruzkardeşim sen nerede yaşıyon pazarlık ortasında gelip kavga çıkartıyorlar pazarda o mal adamın elinde kalsında ucuza kapatalım diye hadi orda satmadın köyüne götürdün damına alıcı olarak başka adamını gönderiyo aynı cambaz sana on defa düşük fiyat teklif ediyor 5 kişi kanmasa birini kafesliyo
Garaj yapimina basladik tas duvar temelini attik bugun Yapiya ek yaptik yantarafinda yapi vardi komsunun yeri alinca orayida tas yapi yapip icini doldurcam
Sagol sefa Hayirlisi ile temelden basladik hedef 3 senede bitirmek acelesi yok bakamGaraj olmazsa olmaz abi kolay gelsin
abi senin alan da darmuş bazen görüyorum geniş garajarı falan insan imreniyor benm garaja traktör zor giriyoIlk tas yapi deneyimim ic taraf toprakla dolcagi icin fazla onem vermedik
![]()
![]()
![]()
Alan dar degil aslinda yapiya ek yaptik 18 mt genislik var orda yapiya ek yapip icini doldurcaz burayi sonradan aldikabi senin alan da darmuş bazen görüyorum geniş garajarı falan insan imreniyor benm garaja traktör zor giriyo