Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum

Abi senin genlerin safkan Türk 🥳🥳🥳
Allah'a şükür,
dünyanın her yerinde, itibar gören ASİL IRKIMA selam olsun.
Aleyküm selam emmizadem [emoji1327]‍♂️
Kabahat sende değil matkabı bulanda
Adam görse intihar ederdi
Bunun için mi icad ettim derdi.
İşin yoksa sobaya odun at
İçeri soğudu.
o değilde,
araç ne olduğuna şaşırdı,
hop yukarı,hop aşağı,
piston taksan öyle hızlı yukarı,aşağı olmazdı.
soba'da hergün 2 el arabası odun yakıyorum.
yinede titriyoruz. :)

Allah'a şükür,
dünyanın her yerinde, itibar gören ASİL IRKIMA selam olsun.o değilde,
hop yukarı,hop aşağı,
titreetttt emmi :)
Ya sana da bu yakışır üşürsen yazamazsın bende kurtulurum

Allah'a şükür,
dünyanın her yerinde, itibar gören ASİL IRKIMA selam olsun.o değilde,
hop yukarı,hop aşağı,
Erzurum hem bölgeniz duyduğumuz kadarıyla soğuk hemde odunlarınız dayanıksız yakin olsa kaysı odunu yapardık sana 2 el arabası yerine 1 taneyle iş biterdi

Tarla kenerlarına piç dut ağacı dik hem çabuk büyür odunu sağlam olur.
Diğer bir çözüm iğde çalısı olabilir
Elmada iyi olur ama bahçesi ni kursan para etmiyor mübarek .
Emre odun icinde elma dikilmez 10 sene bak bi yilda yak olur [emoji2] onun yerine mese palamudu gonderem bi cuval dikin sağa sola yarisi yeserse kar hemde üstüne dayanıklı odun yok

Emre odun icinde elma dikilmez 10 sene bak bi yilda yak olur [emoji2] onun yerine mese palamudu gonderem bi cuval dikin sağa sola yarisi yeserse kar hemde üstüne dayanıklı odun yok
Sağol abi odun konusunda sıkıntı çekmiyoruz .
Her türlü odun mevcut evin kenarındaki ağaçları 10 metre temizliyorum bir kış odunu çıkıyor arkası sulak bataklık tarzı normali iğde çalısı ama içinde alıç sehlem söğüt karışık zamanla vahşileşmiş herşey var

Yusuf abiyi kurtarmak lazım [emoji4]

Her türlü odun mevcut evin kenarındaki ağaçları 10 metre temizliyorum bir kış odunu çıkıyor arkası sulak bataklık tarzı normali iğde çalısı ama içinde alıç sehlem söğüt karışık zamanla vahşileşmiş herşey var

İthal kömür yaksın hatta yeni eve kat kaloriferi döşesin bide yalıtım tamamdır yazık adama zaten 9 ay kış yaşıyo 🤣

Yakın olsa biraz ben gelirdim biraz sen gelirdin çözerdik
iyi olurdu,
ne muhabbetler dönerdi ama, :)
Çokta uzak değil aslında ama değmesi için tırla gelmesi lazım Yusuf abinin [emoji28]
nakliye parası burada 2 ton kömür almazmı,

beni kurtarmaya gelen,
tipiye yakalanıp yolda, mahsur kalır :)

Bakın beyler ne buldum
27mart2014 aşti seyri Alem kafe saat sabah 5 civarı
New Holland fabrika gezisi buluşması
Aramızdan 1 kişi eksik @nail yetek abim mekanın cennet olsun inşallah
FB_IMG_1607551557677.jpg

Çekilen turplarin dalını inekler için getiriyoruz, çok büyük olan turplari almıyorlar hem inekler güzel yiyor hemde yemeğin yanında bizde faydalanıyoruzEkli dosyayı görüntüle 55095Ekli dosyayı görüntüle 55096Ekli dosyayı görüntüle 55097
mahmut büyük olanları tüççarmı almıyor , yazık ya sonuçta onada emek verilip masrafla oluyor .
valla biz 3 tl den alıyoz kg sini burda .turp her öyünde yenebilcek güzel bi ürün aslında.