Bu saatten sonra onu sobanın başında pekmez paklar Ercan
Yazı sever de yazla pek görüşmezler [emoji2]
Bu saatten sonra onu sobanın başında pekmez paklar Ercan
Yazı sever de yazla pek görüşmezler [emoji2]
Sevdiğinide söyleyemiyo temelli kaybederim die
Ugraşmayın adamla adam seviyo soğugu napsınYazı sever de yazla pek görüşmezler [emoji2]
Ugraşmayın adamla adam seviyo soğugu napsın
Bir tarlanın buğdayını ektik.Bu tarla sulanacak.Diğerlerini daha sonra ekeceğim.
Buyana gel başlamişken benimkileride süruver [emoji846]Ekli dosyayı görüntüle 55011
Postu ilçeye attım bulamaz beni [emoji28] Ercan düşünsün
Kirmizi da parlıyor maşallah abi [emoji4]Ekli dosyayı görüntüle 55011
Postu ilçeye attım bulamaz beni [emoji28] Ercan düşünsün
Kirmizi da parlıyor maşallah abi [emoji4]
Hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanın romork çok güzel duruyor tam ayçiçeği taşımalık buğday misirda traktörün çekiye eziyet gelir dolusu galiba [emoji4]Uzun zamandır beklediğim römork bu gün geldi hiç bir işçilik hatası yok sanırım çok işimize yarayacak.Ekli dosyayı görüntüle 55021Ekli dosyayı görüntüle 55022Ekli dosyayı görüntüle 55023Ekli dosyayı görüntüle 55024
Buyana gel başlamişken benimkileride süruver [emoji846]
Bugün hafif çiselemiş.14-15 gün etkili yağış göstermiyor.Orta Karadeniz şu anda Türkiye nin en kurak bölgesi.Bereketli olsun abi yağış göstermiyormu
Güle güle kullanın.Traktör parasıdır şimdi bu.Uzun zamandır beklediğim römork bu gün geldi hiç bir işçilik hatası yok sanırım çok işimize yarayacak.Ekli dosyayı görüntüle 55021Ekli dosyayı görüntüle 55022Ekli dosyayı görüntüle 55023Ekli dosyayı görüntüle 55024
Hayırlısı olsun gule gule kullanın.Uzun zamandır beklediğim römork bu gün geldi hiç bir işçilik hatası yok sanırım çok işimize yarayacak.Ekli dosyayı görüntüle 55021Ekli dosyayı görüntüle 55022Ekli dosyayı görüntüle 55023Ekli dosyayı görüntüle 55024
Hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanın romork çok güzel duruyor tam ayçiçeği taşımalık buğday misirda traktörün çekiye eziyet gelir dolusu galiba [emoji4]
Güle güle kullanın.Traktör parasıdır şimdi bu.
Hayırlı olsun güle güle kullanınUzun zamandır beklediğim römork bu gün geldi hiç bir işçilik hatası yok sanırım çok işimize yarayacak.Ekli dosyayı görüntüle 55021Ekli dosyayı görüntüle 55022Ekli dosyayı görüntüle 55023Ekli dosyayı görüntüle 55024
Hayırlı olsun güle güle kullanın