Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum

Ekli dosyayı görüntüle 54975
Ben yine bi foto bırakıyım [emoji15]

Hay masallah kolay gelsin Eskişehirin ağası. Massey ithal olunca yorulduğunu bilmiyon sürüyon gece yarısına kadar. Phantomla sürde gör bakalım akşam eve gidince kafa beyin kalıyor mu:)

Tarladan geliyorum, kulağımın içinde hala dozer gibi bağırıyor mübarek [emoji16]

Hay masallah kolay gelsin Eskişehirin ağası. Massey ithal olunca yorulduğunu bilmiyon sürüyon gece yarısına kadar. Phantomla sürde gör bakalım akşam eve gidince kafa beyin kalıyor mu:)

Tarladan geliyorum, kulağımın içinde hala dozer gibi bağırıyor mübarek [emoji16]

Estağfullah Özkan abi
12 bin saat 3105 kullanmış adamım bende bilmemmi [emoji28]

selamlar beyler,
şimdide,kafayı gübre serpmeye taktım,
paslarını temizleyip,boya atıp, tekrar kuracam.
pas temizliğinde etkili bir yöntem bilen varmı,
(tel fırça,avuç taşlama, v.s hariç)
20201206_164939.jpg
20201206_165543.jpg
20201207_145115.jpg

selamlar beyler,
Ekli dosyayı görüntüle 54986Ekli dosyayı görüntüle 54987Ekli dosyayı görüntüle 54988

Aga benim aşağıdaki aç kapalar çok küflenmişti. Ustam komple söktü o aç kapa saçları güzelce birr yaktı olsijenle pırıl pırıl oldular foto bulursam atarım.

selamlar beyler,
Ekli dosyayı görüntüle 54986Ekli dosyayı görüntüle 54987Ekli dosyayı görüntüle 54988
Kolay gelsin Yusuf Abi aradaki aç kapat yapan demir kapakları sert plastik kapaklarla değiştire bilirsin küflensede kayıyor biz kullanıyoruz şimdilik iyi gibi ilerde ne olur bilemem.

selamlar beyler,
Kolay gelsin Dönder marka benim diskte hiç sıkıntı olmadı ben yağlarsam yağlanıyor bazı seneler agamlar yaüladı diye bırakıyor unutuyor yağsız geçirdiği oluyor 19 sene oldu daha hic sıkıntı olmadı