burda bulunan herkes tertemiz, çünki paylaşmayı seviyorlar. paylaşılınca herşey güzelleşiyor.Abi benim kalbim temiz, herkesin isi rast gitsin çorumlu hariç[emoji106]
burda bulunan herkes tertemiz, çünki paylaşmayı seviyorlar. paylaşılınca herşey güzelleşiyor.Abi benim kalbim temiz, herkesin isi rast gitsin çorumlu hariç[emoji106]
La abi çorumluyla ugraşma kafana leblebi atarım bakAbi benim kalbim temiz, herkesin isi rast gitsin çorumlu hariç[emoji106]
işte güzel bir örnek taş değil leblebi atıyor.La abi çorumluyla ugraşma kafana leblebi atarım bak
Murat aga özgür marka leblebi olsun o ıyı oluyor taze taze hem ikram olur YerizLa abi çorumluyla ugraşma kafana leblebi atarım bak
Keşke herkes ben gibi olsa bazıları neyse demeyecemişte güzel bir örnek taş değil leblebi atıyor.
Özgür değil hacı özgürler leblebi akrabamızdır sahibi adı üstünde özgürlerMurat aga özgür marka leblebi olsun o ıyı oluyor taze taze hem ikram olur Yeriz
Sen karakuş yedirirsinÖzgür değil hacı özgürler leblebi akramızdır sahibi adı üstünde özgürler
Kalite özgürler bizde ondan alırız bidahaki buluşmaya getiririm ama doymaz bizim çiftçi herhalde 100 kğ getirmek lazımSen karakuş yedirirsin
Ozaman bizim kiler bizi kandırıyo hep karakuş leblebi getiriyorlar.Kalite özgürler bizde ondan alırız bidahaki buluşmaya getiririm ama doymaz bizim çiftçi herhalde 100 kğ getirmek lazım
La özgürler leblebi özgür değil ama sungurluda ve ankarada var bayileriOzaman bizim kiler bizi kandırıyo hep karakuş leblebi getiriyorlar.
Birdaha özgür isteyecem
Yav ne farkı var çoğul ekini aldık tekil yaptıkLa özgürler leblebi özgür değil ama sungurluda ve ankarada var bayileri
Ön taraftaki çerez veriyormuş amcamla özgürden aldık burda çerez yok mu dedi amcam adam Bi kalite satıyoruz dediLa özgürler leblebi özgür değil ama sungurluda ve ankarada var bayileri
Aynen hacıÖn taraftaki çerez veriyormuş amcamla özgürden aldık burda çerez yok mu dedi amcam adam Bi kalite satıyoruz dedi
Aynen hacı
Hepsi olmasada bir kısmıMuro leblebiler senin nohutlardan mı
Abi bu cihazın adı nedir, herhalde akü asit durumunu da ölçüyorclaas'ın radyatör suyunu değişmezsem,
bahara içi patlamış olarak çıkacak.Ekli dosyayı görüntüle 54937Ekli dosyayı görüntüle 54938
-20 ye kadar iş görür de sizin ora kaç oluyor abi [emoji1]claas'ın radyatör suyunu değişmezsem,
bahara içi patlamış olarak çıkacak.Ekli dosyayı görüntüle 54937Ekli dosyayı görüntüle 54938