Yolculuk, İstanbul Bağcılar Medipol hastahanesi. Kontrolümüz var, hayırlısı bakalım.
Allah şifa versin abi
Yolculuk, İstanbul Bağcılar Medipol hastahanesi. Kontrolümüz var, hayırlısı bakalım.
Geçmiş olsun.Sağolun, en zor yerini atlattık çokşükür. Eşimin üç ayda bir peryodik kontrolü var. İki yıl önce ameliyat olmuştu. Onkoloji bölümü. Gerçekten de zor ve uzun bir süreç, Allah kimsenin başına vermesin, gelmiş olanların da yardımcısı olsun inşallah.
Maşallah inekler tek adaminsa bayağı var[emoji846] misirin sapini saman veya balya çeken yokmu abi daha rahat surum yaparsin toplamaz pullukEkli dosyayı görüntüle 54849
Ekli dosyayı görüntüle 54850
İnekler can derdine çoban et derdinde ben sürüm derdinde
Herkes haklı[emoji23]
Maşallah toprak insanın yüzüne gülüyor. Kolay gelsinEkli dosyayı görüntüle 54849
Herkes haklı[emoji23]
Gecmis olsun Yusuf abiselam beyler,
bugünde başıma bu geldi,
demekki önceden çatlaktı,
şükür altında canlı yoktu,
eve zincir ile getirdim.Ekli dosyayı görüntüle 54833Ekli dosyayı görüntüle 54834Ekli dosyayı görüntüle 54835
Geçmiş olsun. Allah şifa versin.Yolculuk, İstanbul Bağcılar Medipol hastahanesi. Kontrolümüz var, hayırlısı bakalım.
Geçmiş olsun.selam beyler,
bugünde başıma bu geldi,
demekki önceden çatlaktı,
şükür altında canlı yoktu,
eve zincir ile getirdim.Ekli dosyayı görüntüle 54833Ekli dosyayı görüntüle 54834Ekli dosyayı görüntüle 54835
Kolay gelsin, video yok mu? Biraz huzur bulalım.Ekli dosyayı görüntüle 54849
Herkes haklı[emoji23]
Geçmiş olsunYolculuk, İstanbul Bağcılar Medipol hastahanesi. Kontrolümüz var, hayırlısı bakalım.
Geçmiş olsun, Allah iyi Doktorlarla karşılaştırsınYolculuk, İstanbul Bağcılar Medipol hastahanesi. Kontrolümüz var, hayırlısı bakalım.
Aleyküm selam , kolay gelsin .kışa hazırlıklarına devam.
herkese selamlar,Ekli dosyayı görüntüle 54866Ekli dosyayı görüntüle 54867Ekli dosyayı görüntüle 54868
Kolay gelsin burası sizin baharda attığınız soğuk alan mısır tarlası mı? O mısır ne oldu bi daha paylaşmadınız hasat ettiniz miEkli dosyayı görüntüle 54849
Herkes haklı[emoji23]
Mahmut burada binlerce dönüm mısır var inekler yayıla yayıla balyacılar taşıya taşıya bıktı [emoji28]Maşallah inekler tek adaminsa bayağı var[emoji846] misirin sapini saman veya balya çeken yokmu abi daha rahat surum yaparsin toplamaz pulluk
Saolasın Haydar hocam insanın toprak olası gelirMaşallah toprak insanın yüzüne gülüyor. Kolay gelsin
Sağolun video var var da youtube yükle falan el boş değil atarım inşallah site güncellensede direk atsakKolay gelsin, video yok mu? Biraz huzur bulalım.
Kolay gelsin burası sizin baharda attığınız soğuk alan mısır tarlası mı? O mısır ne oldu bi daha paylaşmadınız hasat ettiniz mi
Şöyle düz ova tarlada bir gün sürüm yaparım inşAllahEkli dosyayı görüntüle 54849
Herkes haklı[emoji23]
sağol hocam,Aleyküm selam , kolay gelsin .
Aküyü söküp şarj aletine ara ara bağlayıp, oda sıcaklığında muhafaza ederseniz, performansı iyi olur, emmi.
Gaspardo havalı mibzer kasnak ayarı ister, Fiat'a uyması için bir boy büyük kasnak gerekiyor.
Ben sizin attığınız resimlerdeki mısırın büyüyeceğine ihtimal vermemiştim ama yinede güzel verim olmuş bizim burda felan öyle soğuk vursa %90'ı beklemeden sökerdi.Mahmut burada binlerce dönüm mısır var inekler yayıla yayıla balyacılar taşıya taşıya bıktı [emoji28]
Saolasın Haydar hocam insanın toprak olası gelir
Sağolun video var var da youtube yükle falan el boş değil atarım inşallah site güncellensede direk atsak
Saolasın Aykut kardeşim bu tarla onlar değil mısırlar hasat oldu paylaşıcam da resimler vardı kaybettim konu oluşturcaktım elim boşalınca yaparız inşallah
Don yiyenler 1200 1350 yaptı bizim hiç vurmayan yerler 1600-1900 arası biçim yaptık
Ama bölgede çok verim kaybı yaşandı 500 biçenler bile oldu maalesef
Şöyle düz ova tarlada bir gün sürüm yaparım inşAllah