Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum

IMG_0113.JPG

IMG_0114.JPG

İnekler can derdine çoban et derdinde ben sürüm derdinde
Herkes haklı[emoji23]

Maşallah inekler tek adaminsa bayağı var[emoji846] misirin sapini saman veya balya çeken yokmu abi daha rahat surum yaparsin toplamaz pulluk
Mahmut burada binlerce dönüm mısır var inekler yayıla yayıla balyacılar taşıya taşıya bıktı [emoji28]
Maşallah toprak insanın yüzüne gülüyor. Kolay gelsin
Saolasın Haydar hocam insanın toprak olası gelir
Kolay gelsin, video yok mu? Biraz huzur bulalım.
Sağolun video var var da youtube yükle falan el boş değil atarım inşallah site güncellensede direk atsak
Kolay gelsin burası sizin baharda attığınız soğuk alan mısır tarlası mı? O mısır ne oldu bi daha paylaşmadınız hasat ettiniz mi

Saolasın Aykut kardeşim bu tarla onlar değil mısırlar hasat oldu paylaşıcam da resimler vardı kaybettim konu oluşturcaktım elim boşalınca yaparız inşallah
Don yiyenler 1200 1350 yaptı bizim hiç vurmayan yerler 1600-1900 arası biçim yaptık
Ama bölgede çok verim kaybı yaşandı 500 biçenler bile oldu maalesef

Aleyküm selam , kolay gelsin .
Aküyü söküp şarj aletine ara ara bağlayıp, oda sıcaklığında muhafaza ederseniz, performansı iyi olur, emmi.
Gaspardo havalı mibzer kasnak ayarı ister, Fiat'a uyması için bir boy büyük kasnak gerekiyor.
sağol hocam,
akü suyunu,her sonbahar saf su ile tamamlar,sonra 24 saat şarja bağlarım,ve içeri alırım,deutz'un üzerindeki akü 10 yılını doldurdu.

Mahmut burada binlerce dönüm mısır var inekler yayıla yayıla balyacılar taşıya taşıya bıktı [emoji28]

Saolasın Haydar hocam insanın toprak olası gelir

Sağolun video var var da youtube yükle falan el boş değil atarım inşallah site güncellensede direk atsak

Saolasın Aykut kardeşim bu tarla onlar değil mısırlar hasat oldu paylaşıcam da resimler vardı kaybettim konu oluşturcaktım elim boşalınca yaparız inşallah
Don yiyenler 1200 1350 yaptı bizim hiç vurmayan yerler 1600-1900 arası biçim yaptık
Ama bölgede çok verim kaybı yaşandı 500 biçenler bile oldu maalesef
Ben sizin attığınız resimlerdeki mısırın büyüyeceğine ihtimal vermemiştim ama yinede güzel verim olmuş bizim burda felan öyle soğuk vursa %90'ı beklemeden sökerdi.