Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum

Amerikan kanada ördeği abi halkımız arasında akraz, fis fıs ördek olarakta bilinir daha önce geçen sene kışın adapazarından arkadaşa dört tane dişi aldırdım otobüsle yolladıydı onları tilki yedi çoğaltamadıydım bunlarıda bayağıdır takipteydim satlık olunca hemen aldım başlarına birşey gelmezse çoğaltmayı planlıyorum
Onun avına düşmüş satılınca hemen çökmüş

Amerikan kanada ördeği abi halkımız arasında akraz, fis fıs ördek olarakta bilinir daha önce geçen sene kışın adapazarından arkadaşa dört tane dişi aldırdım otobüsle yolladıydı onları tilki yedi çoğaltamadıydım bunlarıda bayağıdır takipteydim satlık olunca hemen aldım başlarına birşey gelmezse çoğaltmayı planlıyorum
bereketi bol olsun.
azerbeycan da lal ördek var ona çok benziyor. Türkiye de birisi araştırmış yüklü olarak üretmeyi düşünüyor. gönderdiğim video ya bir bak

bereketi bol olsun.
azerbeycan da lal ördek var ona çok benziyor. Türkiye de birisi araştırmış yüklü olarak üretmeyi düşünüyor. gönderdiğim video ya bir bak
Allah razı olsun abi

Aynen bendekilerle aynısı bunlar

7 tane yumurta gelmişti 17.günden itibaren çatlayıp çıkım gününe kadar günde 5 dakika makinanın kapağını açıp soğuttum ıslatıp geri kapattım 6 boş 1 dolu ondada bu dafi çıktı 35 günde ilk ördek çıkartma deneyimimdi sonra aynı yöntemlerle pekin ördeği yumurtası koydum pekin ördeği 26 günde çıkıyor

Yolculuk, İstanbul Bağcılar Medipol hastahanesi. Kontrolümüz var, hayırlısı bakalım.

Resimler ve ekler

• Screenshot_2020-12-03-08-22-39-993_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2020-12-03-08-22-39-993_com.miui.gallery.jpg
    872.3 KB · Görüntüleme: 76

Sağolun, en zor yerini atlattık çokşükür. Eşimin üç ayda bir peryodik kontrolü var. İki yıl önce ameliyat olmuştu. Onkoloji bölümü. Gerçekten de zor ve uzun bir süreç, Allah kimsenin başına vermesin, gelmiş olanların da yardımcısı olsun inşallah.
geçmiş olsun. sağlıklı ve sıhhatlı bir hayat bağışlasın Rabbim

Allah razı olsun abi

Aynen bendekilerle aynısı bunlar

7 tane yumurta gelmişti 17.günden itibaren çatlayıp çıkım gününe kadar günde 5 dakika makinanın kapağını açıp soğuttum ıslatıp geri kapattım 6 boş 1 dolu ondada bu dafi çıktı 35 günde ilk ördek çıkartma deneyimimdi sonra aynı yöntemlerle pekin ördeği yumurtası koydum pekin ördeği 26 günde çıkıyor
seneye ördekleri çoğalt bende senden satın alayım.