Konum at abi sayitgazide traktor var onu almaya gelicem swnin memleket alpu du galibaCemoo gelmedin baktım durdum[emoji23]
Sağol abim cümlemize
Sağol Mahmut ömrümüz yettikce savasacaz
Konum at abi sayitgazide traktor var onu almaya gelicem swnin memleket alpu du galibaCemoo gelmedin baktım durdum[emoji23]
Sağol abim cümlemize
Sağol Mahmut ömrümüz yettikce savasacaz
Aynen gelırsem yanına uğrayacağım korona tedbirleri kapsamındaHangisi şu hekimhanlı olanmı
Gel gel bir 120 km var aramız Hekimhan ile tahminiAynen gelırsem yanına uğrayacağım korona tedbirleri kapsamında
Kolay gelsinEkli dosyayı görüntüle 54794
Ekli dosyayı görüntüle 54795
Türkmenler savasıyor herkese bereketli ola
Aynen Cemo alpu beklerim yolunu düşürtKonum at abi sayitgazide traktor var onu almaya gelicem swnin memleket alpu du galiba
Kolay gelsin
Gelirsen haber verAynen gelırsem yanına uğrayacağım korona tedbirleri kapsamında
Benim td ninkide asagi yukarı oynuyor sabit durmuyor bende arkasına takoz koydum sabitledim şimdilikDireksiyon ayar pistonu yerinden çıktı onu takıyorum
Geçmiş olsun yusuf abi iyiki patlatma veya pulluk varken olmamış tekerlerden olurdun birde. Zamanla bu kollarin dişleri aşınmada yapabiliyor allahtan kimseye bişey olmamış sağlık olsunselam beyler,
bugünde başıma bu geldi,
demekki önceden çatlaktı,
şükür altında canlı yoktu,
eve zincir ile getirdim.Ekli dosyayı görüntüle 54833Ekli dosyayı görüntüle 54834Ekli dosyayı görüntüle 54835
Geçmiş olsun abiselam beyler,
bugünde başıma bu geldi,
eve zincir ile getirdim.Ekli dosyayı görüntüle 54833Ekli dosyayı görüntüle 54834Ekli dosyayı görüntüle 54835
Geçmiş olsun Yusuf hocam önceden catlakmis 2. Fotoğraf ta küflenmiş yerden belli dikkat li olmak lazımselam beyler,
bugünde başıma bu geldi,
Geçmiş olsun abiselam beyler,
bugünde başıma bu geldi,
sağol mahmut,Geçmiş olsun yusuf abi iyiki patlatma veya pulluk varken olmamış tekerlerden olurdun birde. Zamanla bu kollarin dişleri aşınmada yapabiliyor allahtan kimseye bişey olmamış sağlık olsun
sağolasın ufuk,Geçmiş olsun Yusuf abi
sağol cemal, aynen acıma yok.Geçmiş olsun abi
Sana bişey olsmasın demirdir kırilir acımasiz kullaniyoruz
teşekkürler sinan,Geçmiş olsun Yusuf hocam önceden catlakmis 2. Fotoğraf ta küflenmiş yerden belli dikkat li olmak lazım
teşekkürker, ucuz atlattık.Geçmiş olsun abi
Geçmiş olsun abi. Aslında bu tür önemli parçaları eskime yaşına göre kontrol edip tamir etmeli yada değiştirmeliyiz.selam beyler,
bugünde başıma bu geldi,
baki bu azerbeycan da lal ördek dediklerine benziyorDafiye salı pazarından dişi aldımEkli dosyayı görüntüle 54811Ekli dosyayı görüntüle 54812
Amerikan kanada ördeği abi halkımız arasında akraz, fis fıs ördek olarakta bilinir daha önce geçen sene kışın adapazarından arkadaşa dört tane dişi aldırdım otobüsle yolladıydı onları tilki yedi çoğaltamadıydım bunlarıda bayağıdır takipteydim satlık olunca hemen aldım başlarına birşey gelmezse çoğaltmayı planlıyorumbaki bu azerbeycan da lal ördek dediklerine benziyor