Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum

selam beyler,
krikonun, beni yormaya çalıştığını,anladım.
ama,,,
o benim ona ne yaptığımı anlamadı,
peki siz,!!! anladınızmı,
umarım bundan sonra,işinize yarar,
sevgiler. :)
20201204_144130.jpg
20201204_144142.jpg

Hayırlısı olsun gule gule kullanın.
Oldukça güzel görünüyor.
Kaç tonluk?
Ölçüleri nedir?
Boş ağırlığı ne kadar?

Bu arada sizin köy Dolhan mı?

Teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun
10 tonluk fakat 3.ilaveler hariç 10 ton tam ölçülerini bilmiyorum henüz inceleme fırsatım pek olmadı bu gün bakabileceğim.
Köy evet dolhan.

Teşekkür ederim 37500 e Eylül ayının başında anlaştım
İyi günlerde kullanın. Yirmi gün önce Hayrabolu da fiyat sormuştum 40 000 TL demişlerdi. Benim tercihim de Köksal dan yana olacak ama şimdilik gücümüz fiyat sormaya yetiyor. Bunlar havalı fren sistemli olarak da üretiliyor ama onlar yurtdışına gidiyor dediler. Ne zaman kısmet olursa havalı fren sistemi olanlardan sipariş veririm, Erkunt için.

İyi günlerde kullanın. Yirmi gün önce Hayrabolu da fiyat sormuştum 40 000 TL demişlerdi. Benim tercihim de Köksal dan yana olacak ama şimdilik gücümüz fiyat sormaya yetiyor. Bunlar havalı fren sistemli olarak da üretiliyor ama onlar yurtdışına gidiyor dediler. Ne zaman kısmet olursa havalı fren sistemi olanlardan sipariş veririm, Erkunt için.

Firma Avrupa’ya da ihraç eden firmalardan biri istediğiniz tüm özellikleri opsiyon olarak ekleyebiliyorlar branda sarıcıdan tutun havalı fren kapak açılma şekline kadar ben opsiyon eklemedim