Fotoda tam belli değilde pres gibi duruyo sanki.Bi şunların ampulleri değişecek sökme yerini bulamadım onuda bir başka zaman kurcalarım bulunca paylaşırım Ekli dosyayı görüntüle 55147
Fotoda tam belli değilde pres gibi duruyo sanki.Bi şunların ampulleri değişecek sökme yerini bulamadım onuda bir başka zaman kurcalarım bulunca paylaşırım Ekli dosyayı görüntüle 55147
Samenin sinyal kolu bozuktu servise gittim 700 tl fiyat verdiler döndüm geldim reklamlarda diyor ya gittigidiyordan fiyat almadan birşey almayın hemen danıştım oraya ENG marka aynı düzeneği kullanan sinyal kolu ( 165 tl ) getirttim içini buna aktardım içinin malzemeler birebir aynı daha kaliteli
İkaz lambaları dipsiz ampulleri patlamıştı onlarıda komple yeniledim
Mazot göstergesi devir sayacı ve hararet göstergesininde lambalar patlaktı onlarıda değiştirmek için tablodan ayırdım baktım sökecek ayıracak bi yerini göremedim daha önce bu şekilde göstergelerinin lambası patlayıpta değiştiren oldumuEkli dosyayı görüntüle 55123Ekli dosyayı görüntüle 55124Ekli dosyayı görüntüle 55125Ekli dosyayı görüntüle 55126Ekli dosyayı görüntüle 55127Ekli dosyayı görüntüle 55128Ekli dosyayı görüntüle 55129Ekli dosyayı görüntüle 55130Ekli dosyayı görüntüle 55131Ekli dosyayı görüntüle 55132
sen niredesin, niye açtın arayı.??Köy kahveside kapalı termos kapağından Nescafe iciyom [emoji16]Ekli dosyayı görüntüle 55150
Abi valla ne bilem köye taşındım Aralık ayında fiğ ekiyom yaz başı biçmeye gidiyom tarım ile alakam kalmadı işborayi en son ağustosta çalıştırdım sen düşün [emoji39]sen niredesin, niye açtın arayı.??
selamlar.
Yapan lambasının patlayacağını hiç düşünmemiş sanki lambanın tam nerde olduğunu bilsem arkasını keser yine yaparımFotoda tam belli değilde pres gibi duruyo sanki.
Eyvallah sağolasınHelal sana kolay gelsin
Afiyet olsun arada uğra buralara bir akıl ver koyunculukta para varmı [emoji4]Köy kahveside kapalı termos kapağından Nescafe iciyom [emoji16]Ekli dosyayı görüntüle 55150
Kolay gelsın reisKöy kahveside kapalı termos kapağından Nescafe iciyom [emoji16]Ekli dosyayı görüntüle 55150
Para kazanma yöntemi lamba patlasın komple satalım yandan minik bı delik açıp 5mm tek beyaz yada yeşil LED koysan şahane olur.Yapan lambasının patlayacağını hiç düşünmemiş sanki lambanın tam nerde olduğunu bilsem arkasını keser yine yaparım
Bu şekil olması çok saçma geldi bana,Para kazanma yöntemi lamba patlasın komple satalım yandan minik bı delik açıp 5mm tek beyaz yada yeşil LED koysan şahane olur.
baki bunlar ne için t25 mi parklaraSiparişi verdim bi 10 senede bunlar çalışsınEkli dosyayı görüntüle 55158
Yok abi normal 12 volt 2 watt led ampül 10 mm x 38 mm ölçüsündebaki bunlar ne için t25 mi parklara
bahar gelene dek,böyle zavallı kalacak, Ekli dosyayı görüntüle 55201
10 mm beyaz led kapsül sipariş verdimPara kazanma yöntemi lamba patlasın komple satalım yandan minik bı delik açıp 5mm tek beyaz yada yeşil LED koysan şahane olur.
Maşallah abiKoruyucu selenyum zamanıEkli dosyayı görüntüle 55230