selam beyler,
kışı özledim sanırım.
kışı özledim sanırım.
Yusuf bu sözünü unutma [emoji4]
Şükür suyumuz bol sıkınti yokSuyunuz var ne güzel sulayın bakalım biz nörecesek![]()
bu durum yorgunluk sözüYusuf bu sözünü unutma [emoji4]
Islak mendil le bitkilerin yüzünü sil haftada birSuyunuz var ne güzel sulayın bakalım biz nörecesek![]()
Abi bu saatten sona memleketmi değiştirem [emoji16]Muro tayinini alalim buraya 25 ila 35 lira arası sulu arazi bol heri, hatta 45 diyen varda o iş yaş.
Sen suyun olmadığı yerde öle yapıyon ellehamIslak mendil le bitkilerin yüzünü sil haftada bir
Yohh yağan yamurla idare ediyorlarSen suyun olmadığı yerde öle yapıyon elleham![]()
Sen suyun olmadığı yerde öle yapıyon elleham![]()
bu saatte beni güldürdünüz ya.....Yohh yağan yamurla idare ediyorlar
iki türlü susuz yere gidip beğenmez isem sulu yere bakıp neşeleniyom
Senin için söyledim başka çaren yok![]()
Aboo saat 00 .30 olmuş sabah iş varbu saatte beni güldürdünüz ya.....
Cenab-ı Allah'ım da sizi güldürsün.
Yat zıbar sabah iş var kim çalışacak [emoji16]Aboo saat 00 .30 olmuş sabah iş var
Sağana biraz yoğurt koyunuz, içine iki kaşık toz şeker atınız , afiyetle yiyiniz, uykunuzu getirir, heeri.Aboo saat 00 .30 olmuş sabah iş var
Sağana biraz yoğurt koyunuz, içine iki kaşık toz şeker atınız , afiyetle yiyiniz, uykunuzu getirir, heeri.
Maşallah Ufuk bal kabakları toklu gibi dizilmiş .Kabağı karpuzu bozduk Ekli dosyayı görüntüle 52771
Taneyle satarız abi bir kısmı da hediye olur müşteriler patates felan alıyor ya bazen kabak istiyorlar daha pazarda satılmaz götürürüm yoksa ams erken kimse almaz şimdiMaşallah Ufuk bal kabakları toklu gibi dizilmiş .
Tane hesabımı kg ilemi satcaksın.
En güzel çalışma yazarak ve soru çözerek yapılacak etüttür.Hocam pandemiden dolayı okullar ne durumda? Çocukları göndermiyoruz biz ama uzaktan eğitimde faydalı olmuyor. Ne yapsak bilemedik