Ufuk ağbi bereketli olsun.Erken değil mi.Ekim 10 dan sonra çıkarız biz.Kolay gele.Amele işleri benim torba aç taşı teknik işler büyüklerin Ekli dosyayı görüntüle 52718Ekli dosyayı görüntüle 52719
Ufuk ağbi bereketli olsun.Erken değil mi.Ekim 10 dan sonra çıkarız biz.Kolay gele.Amele işleri benim torba aç taşı teknik işler büyüklerin Ekli dosyayı görüntüle 52718Ekli dosyayı görüntüle 52719
Hayırlı olsun kardeşim Allah toplamayı nasip etsinAmele işleri benim torba aç taşı teknik işler büyüklerin Ekli dosyayı görüntüle 52718Ekli dosyayı görüntüle 52719
Maşallah bereketli olsun Emre ticari amaçlımı yoksa ev ihtiyacı içinmi bademler .
Bu nedir abiTamiratla başladık güneEkli dosyayı görüntüle 52720Ekli dosyayı görüntüle 52720
Sağol abi teşekkür ederimHayırlı olsun kardeşim Allah toplamayı nasip etsin
Sağol abi 100 tane var işte eve çok olur 11 yaşında ağaçlar 2009da dilmiştik ne verir ne kazandırır bilmiyorum 4 senedir veriyor da bir böceği var ilaç atmadığın zaman deliyor çağlayı birşey olmuyor busene takip ettim güzel para bırakırsa 150 dekar yer var sağı solu bizim bahçeye yetecek kadar su da var .Maşallah bereketli olsun Emre ticari amaçlımı yoksa ev ihtiyacı içinmi bademler .
Taze taze kırıp yemesi çok güzel olur .
Tırmık otsuz ve taşsız yerde güzel iş çıkarır dümdüz olur iyi tohum yatağı hazırlar dengeli ekim ve homojen çıkışı çok iyi sağlarBu nedir abi
Teşekkürler.Abi haziranda almıştım 3 adet aldım somunları yoktu 50 lira vermiştim tanesine 20 demişti.Kolay gelsin . Ayak uçların fiyatı hakkında bilginiz varmı.
Cemal böyle biçince geri kaç kere suluyorsun
Normalde 1 is durumuna gore bosta kalirsam 2. Yede suluyorumCemal böyle biçince geri kaç kere suluyorsun
Ben 3. Sulamayı yaptım çıkışlar tam olmadı emmi ilk defa fıskiyeyle suladım tuhaf geliyor.Normalde 1 is durumuna gore bosta kalirsam 2. Yede suluyorum
Maşallah kardeşim kısmetse 7 de olacak inşallah
Yagmurlama guzeldir aslinda dengeli sulanir tarlanin her yeriBen 3. Sulamayı yaptım çıkışlar tam olmadı emmi ilk defa fıskiyeyle suladım tuhaf geliyor.
Normalde salma su verdiğinde çıkışlar çok iyi oluyor ufaktan pişmanlık başladı bende [emoji1]
Sagolasin abi olacak inaşallah havalar sicak gidiyorMaşallah kardeşim kısmetse 7 de olacak inşallah
Hayırlısı olsun
Bereketli olsun. Bulunduğun yerin rakımı kaç? Erken değil mi biraz..Amele işleri benim torba aç taşı teknik işler büyüklerin Ekli dosyayı görüntüle 52718Ekli dosyayı görüntüle 52719
Suyunuz var ne güzel sulayın bakalım biz nörecesek
Muro tayinini alalim buraya 25 ila 35 lira arası sulu arazi bol heri, hatta 45 diyen varda o iş yaş.Suyunuz var ne güzel sulayın bakalım biz nörecesek