Cemal, anlaşma tamam mı, hayırlı olsun diyelim mi?Sağolasın abi bugunku fiyat gecerli
Cemal, anlaşma tamam mı, hayırlı olsun diyelim mi?Sağolasın abi bugunku fiyat gecerli
Teşekkür ederim Hocam.Vitesi otomatiğe alınca , 132 hp , 550 n.m. tork %44 tork yedeği yeterli olması gerekir.
Traktör koşarak gitmesi lazım.
Motor grafiklerinde 1950 rpm de , tork ve güç çizgisinin kesişme noktası oluyor, motorun en uygun çalışma devridir.
Bildiğim kadarıyla beyaz en ıyısı kırmızı işe yaramazBeyaz sertifikalı tohum aldım (öyle denk geldi) mavi sertifikadan farkı nedir?
Geçen yılın tohumu çıkışta sorun olur mu?
2 çuval Assas 1 çuval töre 6 çuval kirazlı.
Ekli dosyayı görüntüle 52658Ekli dosyayı görüntüle 52659Ekli dosyayı görüntüle 52660Ekli dosyayı görüntüle 52661Ekli dosyayı görüntüle 52662
cemal usta,yeni tdlerden almak çok büyük hata olur. forumdan takip ettiğim kadarıyla nakliye vs yapıyorsun,bu makineler çok zıplıyor. tla t50xx vs serileri tercih etmelisin. jx100 2016 bizi kendinden soğuttu.Sağolasın abi bugunku fiyat gecerli
Ben geçen yıl serifikasız ektim , cokda guzel cıktı.Beyaz sertifikalı tohum aldım (öyle denk geldi) mavi sertifikadan farkı nedir?
Ekli dosyayı görüntüle 52658Ekli dosyayı görüntüle 52659Ekli dosyayı görüntüle 52660Ekli dosyayı görüntüle 52661Ekli dosyayı görüntüle 52662
Abi mahsuru yoksa kirazlının 25 kg fiyatı neye denk geldi.Beyaz sertifikalı tohum aldım (öyle denk geldi) mavi sertifikadan farkı nedir?
Kg fiyatını 7,5₺ den aldım.Abi mahsuru yoksa kirazlının 25 kg fiyatı neye denk geldi.
Hayırlı olsun Şevket, danalarin su bidonuna şamandıra koy otomatik suluk olsunBeyaz sertifikalı tohum aldım (öyle denk geldi) mavi sertifikadan farkı nedir?
Hayırlı uğurlu olsun abi bereketiyle gelir inşallah
Eyvallah abi sağlasın.Hayırlı olsun Şevket, danalarin su bidonuna şamandıra koy otomatik suluk olsun
Yapıyorsun bu İşi Şevket [emoji122][emoji122][emoji122][emoji4]Eyvallah abi sağlasın.
Koydum koydum full otomatik. [emoji23]
Günlük ver tam çıkana kadar 1 saat kadarGeçen çarşamba ektiğim yoncalar çıkmaya başlamış. Bazı yerlerde kapaklanmadan dolayı seyreklikler var bugun yağmurlama ile onuda halkedeceyiz Allah'ın izniyle.Ekli dosyayı görüntüle 52670
Ekimmi başladı...Bugun itibarıyle gübre torbasının ağzınıda kolay bir şekilde açmayı öğrendim 20 yazan kısım dan kesıyorum hemen açılıyor Ekli dosyayı görüntüle 52673
Mümkün oldugunca sık sık sulamaya çalışıyoum hemşerim. Hergün zorGünlük ver tam çıkana kadar 1 saat kadar
sayıya bakma çok kolay dikiş ipinin çift olduğu yer solunda ve sol elle tutacan sağ ile yatıracan bıçağın altına çift ipi kesecen tek kalacakBugun itibarıyle gübre torbasının ağzınıda kolay bir şekilde açmayı öğrendim 20 yazan kısım dan kesıyorum hemen açılıyor Ekli dosyayı görüntüle 52673
Başladık abi yavaş yavaş dur bakalım yarın yağmazsaEkimmi başladı...