Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum

bazen aynada kendine bakarsın,
bazen,artık olmayan elin, kolun, ayağına,
belkide şarapnelin, yüzündeki açtığı yara izlerine,
çoğu zaman,içindeki feryat sana"keşke şehit olsaydım" dedirtir.

vatan,millet uğruna,kendini feda eden tüm,şehitlerimize Allah rahmet etsin,

gazilerimizede,sağlık,şifa ve afiyet versin.
hepsini saygı ile anıyorum.
20200919_230722.jpg

Resimler ve ekler

• 20200919_230722.jpg
    20200919_230722.jpg
    70.5 KB · Görüntüleme: 81
Çok sağol aslında çokta güzel olmadı açık konuşmak gerekirse 😊
Komşu tarlada goble diskaro ile uygulama yaptı işçilik kalitesi ve yüzeydeki otları daha iyi temizledi.bence ciguli sonrası gözlemlediğim goble diskaro uygulaması en güzeli.
Uzun zamandır kurak bir dönem olmasindan dolayı diskler topraga batamadiģi icin topac cikartiyir .insallah yagis sonrasi da tekrar disk tiller uygulaması yapıcaz.

Çok sağol aslında çokta güzel olmadı açık konuşmak gerekirse [emoji4]
Komşu tarlada goble diskaro ile uygulama yaptı işçilik kalitesi ve yüzeydeki otları daha iyi temizledi.bence ciguli sonrası gözlemlediğim goble diskaro uygulaması en güzeli.
Uzun zamandır kurak bir dönem olmasindan dolayı diskler topraga batamadiģi icin topac cikartiyir .insallah yagis sonrasi da tekrar disk tiller uygulaması yapıcaz.
Kolay gelsin Iskender, ciguli sonrasi pistonlu goble isciligi benimde hoşuma gidiyor, lakin bizdede azim var , 2. El bakayim bir ara dedim pistonlu gobleler temizi 10 binden fazla , şimdilik dursun dedim bende

Çok sağol aslında çokta güzel olmadı açık konuşmak gerekirse 😊

Ciguli sonrası pistonlu yani çekilir tip goble daha iyi oluyor. Bizim bolgenin genelinde çekilir tip goble kullanılıyor.

Yanlış yazmışım, pardon :(

Yakıt tüketimi oldukça uygunmuş.

Kaçıncı vites ile lazerli tesviye yapıyorsunuz?

Bizde de TR6.120 var. 4 mt lazer kullanıyoruz. Case Maxxum 30 için 4,5 mt olsa daha iyi olur muydu?

Siz kaç litre yakıyorsunuz 12-13 normal duyduğum kadarıyla

Yol vitesinde gidiyorum 9-10. Vitesler 1600 sabit devirde

4 metre bence iyi çok boğmuyor motoru 4.5 olsa tarla vitesine düşmek gerekebilir
Hatta ilk acemiliğimde bunu bile birkaç kere stop ettirdim

Siz kaç litre yakıyorsunuz 12-13 normal duyduğum kadarıyla

Yol vitesinde gidiyorum 9-10. Vitesler 1600 sabit devirde

4 metre bence iyi çok boğmuyor motoru 4.5 olsa tarla vitesine düşmek gerekebilir
Hatta ilk acemiliğimde bunu bile birkaç kere stop ettirdim
Biz de 9. ve 10. vitesleri kullanıyoruz, yakıt da toprağın nem durumuma gire 12-14 lt arası değişiyor, tabi bir de tarlanın tesviye durumuna göre. Her yıl tesviye yapılan bir yer ise nispeten düz olduğu için daha az toprak taşıyoruz, eğer tarlanın tesviyesi çok bozuksa bu sefer taşınan toprak daha çok olduğu için yakıt da artıyor.