Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum

Yalıtım zamanı
IMG_20200918_080508.jpg
Durum belli oldu bu yıl köyde kışlayacaz

Mini sprinkler kuruldu dün gece deneme yapıldı baya aksilşkler çıktı.
Bu gece sulama vakti çok şükür şimdiye kadar büyük bir sıkıntı yoktur
Yonca ekiminide 2 gün önce yapmıştık.
Allah rast getirir inşAllahEkli dosyayı görüntüle 52482Ekli dosyayı görüntüle 52483Ekli dosyayı görüntüle 52484Ekli dosyayı görüntüle 52485Ekli dosyayı görüntüle 52486
Araları çokmu geniş bana mı öyle geliyor sulandığı zaman tarlada kuru yer kalmayacak yada fıskiye basıncı az

Mini sprinkler kuruldu dün gece deneme yapıldı baya aksilşkler çıktı.
Bu gece sulama vakti çok şükür şimdiye kadar büyük bir sıkıntı yoktur
Yonca ekiminide 2 gün önce yapmıştık.
Allah rast getirir inşAllahEkli dosyayı görüntüle 52482Ekli dosyayı görüntüle 52483Ekli dosyayı görüntüle 52484Ekli dosyayı görüntüle 52485Ekli dosyayı görüntüle 52486
Yer altı uygulamasının fotoğrafları varmı ? Toplam maliyet nedir kac dönüm yere uygulandı ? Bereketli olsun.

Yer altı uygulamasının fotoğrafları varmı ? Toplam maliyet nedir kac dönüm yere uygulandı ? Bereketli olsun.
Allah razı olsun.
Fotoğraf çekmedim ama tekli dip kazan (patlatma) a boru için aparat takıyorlar onla döşeniyor. Tarla 150 MT ye 300 MT
İki kanal açtırdım 150 MT ye ana boru dizdik sonrasında 10 ar MT arayla ara borular döşendi. Aynı şekil sprinkleri 10 ar MT arayla döşediler. Birbirine çapraz tam kapatacak şekilde.
Maliyeti 1 ay önce dönüme 700_750 yedi şu anda 800_850 TL civarı. 45 dönüm 39 dediler pazarlıkla biraz düştük.
Ama halen zam geliyor pvc hammedesinden dolayı git gide artıyor fiyatlar.