Yalıtım zamanı
Durum belli oldu bu yıl köyde kışlayacaz
Araları çokmu geniş bana mı öyle geliyor sulandığı zaman tarlada kuru yer kalmayacak yada fıskiye basıncı azMini sprinkler kuruldu dün gece deneme yapıldı baya aksilşkler çıktı.
Bu gece sulama vakti çok şükür şimdiye kadar büyük bir sıkıntı yoktur
Yonca ekiminide 2 gün önce yapmıştık.
Allah rast getirir inşAllahEkli dosyayı görüntüle 52482Ekli dosyayı görüntüle 52483Ekli dosyayı görüntüle 52484Ekli dosyayı görüntüle 52485Ekli dosyayı görüntüle 52486
Deneme suyu verdim fıskiyeciler bağlantıları tamamladılar. Araları iyi biri diğerinin dibine atıyor.Araları çokmu geniş bana mı öyle geliyor sulandığı zaman tarlada kuru yer kalmayacak yada fıskiye basıncı az
İyi ozaman sistem yer altından döşeme mi yapıldı?Deneme suyu verdim fıskiyeciler bağlantıları tamamladılar. Araları iyi biri diğerinin dibine atıyor.
Sıkıntı yok hemşerim [emoji1]
Aynen hemşerimİyi ozaman sistem yer altından döşeme mi yapıldı?
Yunus bu yer altı neymiş merak ettim ya hayırlı olsun bu aradaAynen hemşerim
Yer altı uygulamasının fotoğrafları varmı ? Toplam maliyet nedir kac dönüm yere uygulandı ? Bereketli olsun.Mini sprinkler kuruldu dün gece deneme yapıldı baya aksilşkler çıktı.
Bu gece sulama vakti çok şükür şimdiye kadar büyük bir sıkıntı yoktur
Yonca ekiminide 2 gün önce yapmıştık.
Allah rast getirir inşAllahEkli dosyayı görüntüle 52482Ekli dosyayı görüntüle 52483Ekli dosyayı görüntüle 52484Ekli dosyayı görüntüle 52485Ekli dosyayı görüntüle 52486
Allah razı olsun.Yer altı uygulamasının fotoğrafları varmı ? Toplam maliyet nedir kac dönüm yere uygulandı ? Bereketli olsun.
Sağolasın abi diğer arkadaşa yazdım nasıl oldugunu. Bu videdaki gibi döşedikYunus bu yer altı neymiş merak ettim ya hayırlı olsun bu arada
Peki ara bağlantıları nasıl yaptınız ? Ana boru, 40 cm aşagıda sanırım.Sağolasın abi diğer arkadaşa yazdım nasıl oldugunu. Bu videdaki gibi döşedik
Fiyat nedir led lerinBu gün koca oğlana lamba taktırdım gayette güzel oldu ayrı düğme çektik içeriyede. Ekli dosyayı görüntüle 52496Ekli dosyayı görüntüle 52497
50 cm derinlikte kanal açtım fotoğraf çekerimPeki ara bağlantıları nasıl yaptınız ? Ana boru, 40 cm aşagıda sanırım.
Cemal ledlere tanesine 100 dedi garantide verdi bozulursa değişirim dedi 2 led röle anahtar düğmesi kablo vs işçilik hepsine 300 lira verdim ama güzel oldu değdi yani 300 liraya [emoji6]Fiyat nedir led lerin
Benimde boyle geceyi gündüz ediyorEkli dosyayı görüntüle 52498
Hayırlı olsun güle güle kullanYeni kazayağım 2 sene önce alamamıştım kısmet bu güne imiş. Ekli dosyayı görüntüle 52507Ekli dosyayı görüntüle 52508