Öğrendim artık o iş bendesayıya bakma çok kolay dikiş ipinin çift olduğu yer solunda ve sol elle tutacan sağ ile yatıracan bıçağın altına çift ipi kesecen tek kalacak
Öğrendim artık o iş bendesayıya bakma çok kolay dikiş ipinin çift olduğu yer solunda ve sol elle tutacan sağ ile yatıracan bıçağın altına çift ipi kesecen tek kalacak
Ben olsam ekmezdim daha ekim demedi erken ekimde hastalık ve verim kaybı olur madem başlamışsınız tohum miktarını artırın kurak gidiyo havalar mahsül seyrek olmasın.Başladık abi yavaş yavaş dur bakalım yarın yağmazsa
Hizlisiniz ufuk abi daha kasım da ekilcek burdaBaşladık abi yavaş yavaş dur bakalım yarın yağmazsa
Ufuk genelde cumartesi de acık oluyor ama önceden telefon etsen işin saglam olurduSen acele et gel kooperatif kapalı olsun şu günde kooperatif kapalı olur mu Ekli dosyayı görüntüle 52692
Açık abi sabah amcam şehirden geldi de ayarladı o saatte yemeğe gitmişler remada mı neyse o tohumdan aldık mavi etiket nasıl senceUfuk genelde cumartesi de acık oluyor ama önceden telefon etsen işin saglam olurdu
Senesi bol olur inşallah .Açık abi sabah amcam şehirden geldi de ayarladı o saatte yemeğe gitmişler remada mı neyse o tohumdan aldık mavi etiket nasıl sence
Bu torbalar depozitolu değil mi?Bugun itibarıyle gübre torbasının ağzınıda kolay bir şekilde açmayı öğrendim 20 yazan kısım dan kesıyorum hemen açılıyor Ekli dosyayı görüntüle 52673
Abi biz kendimiz tohuma kullanıyoruz yada patates torbasının yerine veriyoruz ama bu sene hiç yırtmadan açtımBu torbalar depozitolu değil mi?
Arı kovanının üzerini örtmeye iyi gelir.
Fındık torbası olarakta iyi oluyor.
Allah kolaylık versin , şimdiden senesi bol olur inşallah ufuk.Amele işleri benim torba aç taşı teknik işler büyüklerin Ekli dosyayı görüntüle 52718Ekli dosyayı görüntüle 52719
Sağol abi inşallah seninde bereketli olur çiftcinin umudu hiç bitmiyorAllah kolaylık versin , şimdiden senesi bol olur inşallah ufuk.
Kolay gelsin . Ayak uçların fiyatı hakkında bilginiz varmı.Tamiratla başladık güneEkli dosyayı görüntüle 52720Ekli dosyayı görüntüle 52720
kolaygelsin cemal6.Bicim uretime Devam [emoji256][emoji891][emoji609]Ekli dosyayı görüntüle 52624Ekli dosyayı görüntüle 52625Ekli dosyayı görüntüle 52626