Bizim çıkarcı millet cemal ne olucak...Bugun bu ilani aradım aradim zaman 175 bin tl di şimdı fiyat yukseltmiş pazartesi bakmaya gitcektik anlaştik gibi bişeydı napmak istemiş olabilir
Ekli dosyayı görüntüle 52170Ekli dosyayı görüntüle 52171
Bizim çıkarcı millet cemal ne olucak...Bugun bu ilani aradım aradim zaman 175 bin tl di şimdı fiyat yukseltmiş pazartesi bakmaya gitcektik anlaştik gibi bişeydı napmak istemiş olabilir
Uyanıklık yapmak istemiş ama ilanı yenileyeceğine fiyatı güncellenmişBugun bu ilani aradım aradim zaman 175 bin tl di şimdı fiyat yukseltmiş pazartesi bakmaya gitcektik anlaştik gibi bişeydı napmak istemiş olabilir
Hemşerim şeker fabrikasına pancar gelmeye başlamış nerenin pancarı bu böyleSanki türkiye haritasına benziyor
Gecmiş olsun abi bizim burda herkez silaj tarlasi bekliyorAdamlar misırlıkta alem yapmış[emoji848]Ekli dosyayı görüntüle 52163Ekli dosyayı görüntüle 52164
Sagol cemal, yarin slaj yapcam, zaten sıgırlar yiyecek birazda yaban hayvanlari yesin, ..Gecmiş olsun abi bizim burda herkez silaj tarlasi bekliyor
Sağolasın Yunus abi. Tarlaya girer girmez tel girmiş ama 25 dekarı hiç tırmık kırmadan bitirebildim. Sol tekerin vazifesi toplayıcı tırmığın max. yüklekliğini sabit tutmak, bugün sol taraf toprağı süpürdü geçti. E tabi sağın dengesi bozulduğu içinde biraz geniş namlu oldu hepsi bu oldu aslında. Müşteri papatya tırmıktan bıktığı için her türlü memnun.Geçmiş olsun lastik hallolur Akif dert etme iş biraz gecikir
Nurdağı gazi antep urfa dan geliyor birde elazığdan gelebilir şuan içinHemşerim şeker fabrikasına pancar gelmeye başlamış nerenin pancarı bu böyle
Elazığ da geç olurda Antep le Urfa olabilirNurdağı gazi antep urfa dan geliyor birde elazığdan gelebilir şuan için
Abi facede gördüm belki bakarsın td90 2014 modelBugun bu ilani aradım aradim zaman 175 bin tl di şimdı fiyat yukseltmiş pazartesi bakmaya gitcektik anlaştik gibi bişeydı napmak istemiş olabilir
Antep kesin geliyor çünkü aynı adam burada da ekti nurdağında,da var Orayı söküyor şuanElazığ da geç olurda Antep le Urfa olabilir
Kpss sınavına giren herkese ve sizede başarılar ufuk abi umarım güzel bir puan alır girenlerBizim hanım kpss ye giriyor bizde kapıda beklıyoruz resmen bir ordu var kpss ye giren burası benim üniversite 5 yılım geçti Ekli dosyayı görüntüle 52178Ekli dosyayı görüntüle 52179
Yav gardo demek çift memur maaşı yapa can haBizim hanım kpss ye giriyor bizde kapıda beklıyoruz resmen bir ordu var kpss ye giren burası benim üniversite 5 yılım geçti Ekli dosyayı görüntüle 52178Ekli dosyayı görüntüle 52179
Ben çok fazla istemesem de hanımın en büyük ideali öğretmen olmak tek idealimiz insanları aydınlatmakYav gardo demek çift memur maaşı yapa can ha
Sezonun ilk tane mısırını bugün biçtik, mısır eleği bulunan biçer nohutta biçebilir.Sagol cemal, yarin slaj yapcam, zaten sıgırlar yiyecek birazda yaban hayvanlari yesin, ..
Hele şükür iş yaparken resim attın reis [emoji1][emoji1]
Her gün iş varda forumda iş yokHele şükür iş yaparken resim attın reis [emoji1][emoji1]
Sen at biz bakarız çok kişiye gerek yokHer gün iş varda forumda iş yok![]()