Hesap makinasi gibi [emoji1]
Ben senin balyayı sormuştum reisHesap makinasi gibi [emoji1]
Ekli dosyayı görüntüle 52131
Hatayı yok saymış arılar [emoji16]
Bu motora 107 bin veren geri kaca satabilecek acaba? Buna bu kadar para veren olacağını düşünmüyorum ama zevki başka herkesin elbetBu şekil ilan gördükçe ümitleniyorum.
Bundan 2 ay önce 60-70 arasıydı Explorer serisi.
Birden ne olduysa meksiga dalgası oluştu aynı traktöre 70 yazanda var 100-120 yazanda var
Örnek verecek olursan aralarında saat farki var ama çokta inandırıcı gelmedi saati
sahibinden.com user login
www.sahibinden.com
sahibinden.com user login
www.sahibinden.com
sadece bir örnek yanlış anlaşılma olmasın böyle birçok ilan var her markada
Aynen ben classic 75 arıyorum 65-70 bin civarı 3 ay sonraya kadar bulurum inşAllahBu motora 107 bin veren geri kaca satabilecek acaba? Buna bu kadar para veren olacağını düşünmüyorum ama zevki başka herkesin elbet
Abi o firsati 2015 bursa fuarinda kacirdik 38 bin tl ye yeniliyoduk jx75c ile [emoji24] ozaman karpuz 40 kurustu busene yine 40 kurus [emoji23]On numara motor ben beğeniyorum, tam Cemal'e göre yolda gezmeli hızlı, az yakıtlı, haşbaysiz balye motoru, eski fiatlar gibi.
Şu anda herkes ısteyebildiği kadar yüksek istiyorBu motora 107 bin veren geri kaca satabilecek acaba? Buna bu kadar para veren olacağını düşünmüyorum ama zevki başka herkesin elbet
Kulaklarınızı kapatın alan olmayınca satanı bıiiiiiiiiip.Şu anda herkes ısteyebildiği kadar yüksek istiyor
Aynen abi kafayı yemiş milletKulaklarınızı kapatın alan olmayınca satanı bıiiiiiiiiip.
Abi 6 aydır ilanda satılmıyor ama fiyat yükseltip duruyor ağzımı bozmak istemiyorumKulaklarınızı kapatın alan olmayınca satanı bıiiiiiiiiip.
Benim takip ettiklerinde var ayni öyle, bu neden oluyor biliyormuşum, sürekli fiyatlar artıyor, alıp satmaya uğrasana kadar sürekli fiyat yükseltiyolar, çünkü eldekini satsalar yerine koyamıyacaklar, araç konusunda, araba alıp satmanın da ßu dönemde mantığı kalmadı, vwagen, Toyota al koy garaja hiç satmaya gerek yok çünkü sürekli değer kazanıyor.Abi 6 aydır ilanda satılmıyor ama fiyat yükseltip duruyor ağzımı bozmak istemiyorum
Belli etmesin diyede ilanı yenileyip duruyorlarBenim takip ettiklerinde var ayni öyle, bu neden oluyor biliyormuşum, sürekli fiyatlar artıyor, alıp satmaya uğrasana kadar sürekli fiyat yükseltiyolar, çünkü eldekini satsalar yerine koyamıyacaklar, araç konusunda, araba alıp satmanın da ßu dönemde mantığı kalmadı, vwagen, Toyota al koy garaja hiç satmaya gerek yok çünkü sürekli değer kazanıyor.
Sağol Cemal abi. O tırmıkladığım tarlada küsküt vardı. Öğlen bile nem oluyor. Normal tarlada bu biçimlerde saat 8'de nem kalkıyor. Bugünlerde balyayı ben yapmadığım için sıkıntı yok, babam hiç kontak kapatmıyor. Zaten helikopter kuru yaş demeden sanatını konuşturuyor.Kolay gelsin akif kardeşim
O saatte çiğ islak olmuyormu bizde sabah 9 a kadar yagmur yağmış gibi oluyor sabahları
Geçmiş olsun lastik hallolur Akif dert etme iş biraz gecikir
2 sene önce tt55 verip 30bin üste verip td75 alacaktım 300 saatte almadım pişman oldum..Abi o firsati 2015 bursa fuarinda kacirdik 38 bin tl ye yeniliyoduk jx75c ile [emoji24] ozaman karpuz 40 kurustu busene yine 40 kurus [emoji23]