Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum

Hesap makinasi gibi [emoji1]
2️⃣3️⃣4️⃣5️⃣6️⃣
20200904_172417.jpg

Bu şekil ilan gördükçe ümitleniyorum.
Bundan 2 ay önce 60-70 arasıydı Explorer serisi.
Birden ne olduysa meksiga dalgası oluştu aynı traktöre 70 yazanda var 100-120 yazanda var
Örnek verecek olursan aralarında saat farki var ama çokta inandırıcı gelmedi saati

sadece bir örnek yanlış anlaşılma olmasın böyle birçok ilan var her markada
Bu motora 107 bin veren geri kaca satabilecek acaba? Buna bu kadar para veren olacağını düşünmüyorum ama zevki başka herkesin elbet

Abi 6 aydır ilanda satılmıyor ama fiyat yükseltip duruyor ağzımı bozmak istemiyorum
Benim takip ettiklerinde var ayni öyle, bu neden oluyor biliyormuşum, sürekli fiyatlar artıyor, alıp satmaya uğrasana kadar sürekli fiyat yükseltiyolar, çünkü eldekini satsalar yerine koyamıyacaklar, araç konusunda, araba alıp satmanın da ßu dönemde mantığı kalmadı, vwagen, Toyota al koy garaja hiç satmaya gerek yok çünkü sürekli değer kazanıyor.

Benim takip ettiklerinde var ayni öyle, bu neden oluyor biliyormuşum, sürekli fiyatlar artıyor, alıp satmaya uğrasana kadar sürekli fiyat yükseltiyolar, çünkü eldekini satsalar yerine koyamıyacaklar, araç konusunda, araba alıp satmanın da ßu dönemde mantığı kalmadı, vwagen, Toyota al koy garaja hiç satmaya gerek yok çünkü sürekli değer kazanıyor.
Belli etmesin diyede ilanı yenileyip duruyorlar

Kolay gelsin akif kardeşim
O saatte çiğ islak olmuyormu bizde sabah 9 a kadar yagmur yağmış gibi oluyor sabahları
Sağol Cemal abi. O tırmıkladığım tarlada küsküt vardı. Öğlen bile nem oluyor. Normal tarlada bu biçimlerde saat 8'de nem kalkıyor. Bugünlerde balyayı ben yapmadığım için sıkıntı yok, babam hiç kontak kapatmıyor. Zaten helikopter kuru yaş demeden sanatını konuşturuyor.