MaşAllah abi çok erken toparlıyor yoncan.Üretime devam [emoji891][emoji256]Ekli dosyayı görüntüle 52024Ekli dosyayı görüntüle 52025
Sağolasın kardeşimMaşAllah abi çok erken toparlıyor yoncan.
Allah bereket versin
Ha şöyle güzel olmuş olacak öğreniyon [emoji1]İlk defa rotovatör kullandım kabin şart bem beyaz oldum her tarafım toz oldu, traktör zaten kan alıyor her tarafı toz [emoji1] [emoji1] Ekli dosyayı görüntüle 52020Ekli dosyayı görüntüle 52021Ekli dosyayı görüntüle 52022Ekli dosyayı görüntüle 52023
Geçmiş olsun Deniz, bu nedir ya, boyuna sıkıntı.Kapakta ki olayı görebilen var mıEkli dosyayı görüntüle 52031Ekli dosyayı görüntüle 52032
3u siyah 1i beyazKapakta ki olayı görebilen var mıEkli dosyayı görüntüle 52031Ekli dosyayı görüntüle 52032
Fuat abi saolasın 2 hafta önceki olayı biliyosun onu yaptırdık bu seferde hiç umulmuycak biryerden kaynaklanan sebep aynı arızayı yine verdi ama bu sefer conta patlatmadan biz söktukGeçmiş olsun Deniz, bu nedir ya, boyuna sıkıntı.
Biri su alıyo Cemal abi diğer 3 ü normal.3u siyah 1i beyaz
Geçmiş olsun Deniz abi. Gene malum marka mı?Kapakta ki olayı görebilen var mıEkli dosyayı görüntüle 52031Ekli dosyayı görüntüle 52032
Saol Akifim . Yine o malum marka çok sağlam yapıyorlar ayıptır söylemesi.Geçmiş olsun Deniz abi. Gene malum marka mı?
Hangisi oluyor bu malum marka? Öncekileri görmemişim.. Geçmiş olsunSaol Akifim . Yine o malum marka çok sağlam yapıyorlar ayıptır söylemesi.
Geçmiş olsun Deniz abi. Gene malum marka mı?
bizede deyin.Saol Akifim . Yine o malum marka çok sağlam yapıyorlar ayıptır söylemesi.
Geçmiş olsunKapakta ki olayı görebilen var mıEkli dosyayı görüntüle 52031Ekli dosyayı görüntüle 52032
Geçmiş olsun Yusuf abi. Nasıl bir durum var?bizede deyin.
Yani makinasını övüyo birşey olmuyorGeçmiş olsun Yusuf abi. Nasıl bir durum var?
Malum marka newholland oluyo. Ben çok çektim bu traktörden ve benim durumumda olan çok nh servislerde.Hangisi oluyor bu malum marka? Öncekileri görmemişim.. Geçmiş olsun
Malum marka nh abi.bizede deyin.
İlk alınca kesmiştik ama tekere tam değdirememişiz demek ki.Geçmiş olsun
Sen şuna bir öveç toklu al dibinde bir kes dağıt belki düzelir
Kanı tekerede değsin
Geçmiş olsun Yusuf abi. Nasıl bir durum var?
Yani makinasını övüyo birşey olmuyor
Ben bunu anlamıyorum fabrikadan çıkan her ürün aynı kalitede çıkmıyor.Malum marka newholland oluyo. Ben çok çektim bu traktörden ve benim durumumda olan çok nh servislerde.Malum marka nh abi.İlk alınca kesmiştik ama tekere tam değdirememişiz demek ki.