Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum

Image1598787152.961926.jpg

Image1598787181.665062.jpg

Allah’ın izniyle devam slaja

Hangisi oluyor bu malum marka? Öncekileri görmemişim.. Geçmiş olsun
Malum marka newholland oluyo. Ben çok çektim bu traktörden ve benim durumumda olan çok nh servislerde.
Malum marka nh abi.
Geçmiş olsun
Sen şuna bir öveç toklu al dibinde bir kes dağıt belki düzelir
Kanı tekerede değsin
İlk alınca kesmiştik ama tekere tam değdirememişiz demek ki.
Geçmiş olsun Yusuf abi. Nasıl bir durum var?
Yani makinasını övüyo birşey olmuyor

Malum marka newholland oluyo. Ben çok çektim bu traktörden ve benim durumumda olan çok nh servislerde.Malum marka nh abi.İlk alınca kesmiştik ama tekere tam değdirememişiz demek ki.
Ben bunu anlamıyorum fabrikadan çıkan her ürün aynı kalitede çıkmıyor.
Misal vereyim sıfır 2 adet td75 aldıgımızı düşünelim ikisini yan yana tarlada koşalım bariz farklar oluyor.
Bu dediğim nh için değil çogu markada böyle.
Her markanın her zaman öve öve bitiremediği müşterisi de var. Aynı zamanda söve söve bitiremediği müşterisi de var [emoji1]

Ayni motor ayni tezgah, farklı olan rodaj zamanı kullanım, 2008 de jd aldığımda ist, bir ay içinde mühendis geldi, motora yabancıyız eskisi gibi boştami saat dolduralım zorlamadan dedik, yok dedi, zorlayabildiği kadar zorlayın 500 saat , Çok faydası var susmuyor motor, , farklı örnekleri de verebilirim, ayňi motor fakat rodaj kullanımı farklı, benim tecrübeler bu yönde , .