Epey su durmuş, inşallah bir sıkıntı çıkmaz, ne güzel çıkmışlar.An itibari ile
Epey su durmuş, inşallah bir sıkıntı çıkmaz, ne güzel çıkmışlar.An itibari ile
Böyle dalları yere sarkık gelişir yayvandır bunu cağlayken severim tatlı olur sadece sofraliktir kurutmaya islime gelmezAskerliği malatya poturgede yedeksubay öğretmen olarak YIBO da yaptım.Lojmanin arkası bahçe,kiraz ve kaysı var.Bir ikisi farklı, Hasanbeymis.Cok farklı bir lezzet ve rayihasi var.Hatirlattin şimdi o vakti...
MassalBöyle dalları yere sarkık gelişir yayvandır bunu cağlayken severim tatlı olur sadece sofraliktir kurutmaya islime gelmez
Kayısı yettikten sonraki favori çeşidim çöloğludur sulu gelene yeter şöyle of çekirdeği çifttir içinde
Tabi bunu herkez bilmez
Maşşallah çeşit çeşit,siz de vakifsiniz konuyaBöyle dalları yere sarkık gelişir yayvandır bunu cağlayken severim tatlı olur sadece sofraliktir kurutmaya islime gelmez
Kayısı yettikten sonraki favori çeşidim çöloğludur sulu gelene yeter şöyle of çekirdeği çifttir içinde
Tabi bunu herkez bilmez
MaşAllah.Maşallah güzelmiş
Aynen öyle o yönden çok iyiHa ya bahçe dediğin böyle olacak her ağaç olacak içinde yılın her ayında farklı bir meyve yiyebileceksin
MaşallahKarpuzların uzerini aciyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 48385Ekli dosyayı görüntüle 48386Ekli dosyayı görüntüle 48387
Maşallah çok güzel olmuşlar gece sıcaklığı arttımı Cemal, sizin ora sıcaktır ama gece korkutuyor , temmuzun 5 ine kesime gelir tamam kol atmış kimse durduramaz[emoji4]Karpuzların uzerini aciyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 48385Ekli dosyayı görüntüle 48386Ekli dosyayı görüntüle 48387
Maşallah kardeşim karpuz kurtarmış kendiniKarpuzların uzerini aciyoruz
Maşallah bereketi bol hasatıda nsp olur inşallah . Cemal o gün soğuk vurdu diye fota attın vallahi hepimizide üzdün . Bu fotoları görünce inan cok mutlu oldum .Karpuzların uzerini aciyoruz
Tesekkür ederimMaşallah
Sagolasın abimMaşallah çok güzel olmuşlar gece sıcaklığı arttımı Cemal, sizin ora sıcaktır ama gece korkutuyor , temmuzun 5 ine kesime gelir tamam kol atmış kimse durduramaz[emoji4]
Sagolasin abi kurtardık çok şükürMaşallah kardeşim karpuz kurtarmış kendini
Teşekkür ederim abiMaşallah bereketi bol hasatıda nsp olur inşallah . Cemal o gün soğuk vurdu diye fota attın vallahi hepimizide üzdün . Bu fotoları görünce inan cok mutlu oldum .
Ooo maşallah, gözün aydın kardeşim, cokçok güzel görünüyorlar, bereketi bol olsun inşallah.Karpuzların uzerini aciyoruz
Kolay gelsin bereketli olsun maşallah cemal abi karpuz fiyatı şimdi bayağı yüksek diyorlar sizinkiler çıkana kadar pek düşmez umarim fiyatKarpuzların uzerini aciyoruz
Maşallah bereketli olsun abi heryerde yağış var bu zamanda yağmur hatirlamazdim 4 gündür yağışlı gidiyor, ayciceklere faydasi olmasada buğdaylara güzel olurAn itibariyle çok güzel yağmur varEkli dosyayı görüntüle 48388Ekli dosyayı görüntüle 48389Ekli dosyayı görüntüle 48390
İnsallah Mahmut kardeşim bu yıl biraz değişik geçiyor hayırlısı Allah'tan ayçiçek lere de faydalı dir Allah herkesin gönlüne göre versinMaşallah bereketli olsun abi heryerde yağış var bu zamanda yağmur hatirlamazdim 4 gündür yağışlı gidiyor, ayciceklere faydasi olmasada buğdaylara güzel olur