Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum

Askerliği malatya poturgede yedeksubay öğretmen olarak YIBO da yaptım.Lojmanin arkası bahçe,kiraz ve kaysı var.Bir ikisi farklı, Hasanbeymis.Cok farklı bir lezzet ve rayihasi var.Hatirlattin şimdi o vakti...
Böyle dalları yere sarkık gelişir yayvandır bunu cağlayken severim tatlı olur sadece sofraliktir kurutmaya islime gelmez

Kayısı yettikten sonraki favori çeşidim çöloğludur sulu gelene yeter şöyle of çekirdeği çifttir içinde
Tabi bunu herkez bilmez

Böyle dalları yere sarkık gelişir yayvandır bunu cağlayken severim tatlı olur sadece sofraliktir kurutmaya islime gelmez

Kayısı yettikten sonraki favori çeşidim çöloğludur sulu gelene yeter şöyle of çekirdeği çifttir içinde
Tabi bunu herkez bilmez
Massal

Tabi bunu herkez bilmez
Maşşallah çeşit çeşit,siz de vakifsiniz konuya👏👏👏afiyet olsun...

"yaptığın köpük makinesi çalışmadı" demeyin.
20200504_233406.jpg

Tesekkür ederim
Maşallah çok güzel olmuşlar gece sıcaklığı arttımı Cemal, sizin ora sıcaktır ama gece korkutuyor , temmuzun 5 ine kesime gelir tamam kol atmış kimse durduramaz[emoji4]
Sagolasın abim
Gece 6 8 derece civarı bugun 25 derece üzeri sıcak vardi sabah 9 gibi tarlaya gittik saat 4 gibi eve geldik bizim buyükleri sıcak etkiledi temmuzun ilk haftası hayırlısı ile cıkarız gibi
Maşallah kardeşim karpuz kurtarmış kendini
Sagolasin abi kurtardık çok şükür
Maşallah bereketi bol hasatıda nsp olur inşallah . Cemal o gün soğuk vurdu diye fota attın vallahi hepimizide üzdün . Bu fotoları görünce inan cok mutlu oldum .
Teşekkür ederim abi
Allah razı olsun
Biraz emek birazda masraf ettik anca bukadar oldu bi 10 gün geri attı ama mahsulü kurtardık çok sukür