Anladım teşekkür ederimonu özel yaptırabilirsiniz,
Anladım teşekkür ederimonu özel yaptırabilirsiniz,
Ortalama 24 kg olmuş, balyenin boyunu biraz kıstık , tokmak gibi oluyor.imkan varsa balyenin kilosunu tart abi yarın senin kilolar yüksek olabilir.
Sağol abi 504 on senedir elimizde su devir daimi dağıldı iki kere ve 4. Vites dişlisi sardı birde 1500 saatbir baskı balata bitiyor pancar a capaya ekime ot biçme santrifüj pompada yakıt çok azemre kolay gelsin,.
fotonla aranız nasıl.
Geçmiş olsun.gergi zinciri de yanlış yere monte edilmiş sanırımGünün süprizi
Bilmiyorum ama bırakıyor sanırım. Bende Çanakkale Yenice liyim hatta size yakın gündoğdu köyüben balıkesir balya. öldürmesinin sebebi kovanlardan bal alırken arıların kış aylarında yemesi gereken balı az bıraktıgından olmasın.açtıktan veya soguktan ölür genelde.
Kolay gelsin hemşehrim. Bereketli olsun [emoji4]
maşallah hiç sıkıntısı yokmuş.Sağol abi 504 on senedir elimizde su devir daimi dağıldı iki kere ve 4. Vites dişlisi sardı birde 1500 saatbir baskı balata bitiyor pancar a capaya ekime ot biçme santrifüj pompada yakıt çok az
604 bucuklu şanzıman baskı balata aynı şekil 6 senedir elimizde en büyük sorun ortadan ikiye bölünmesi idi şasi yaptirdik kurtardık şanzıman motor falan hiç açılmadı bunun
Alıştık birbirimize ilaç gübre ıvır zıvır işlerde sabahtan akşama kadar 15 litre mazot yakar 1 teneke
[emoji4] nolduki foton anlatılamaz yasanırmaşallah hiç sıkıntısı yokmuş.
birgün oraya gelirsem,
senide fotonuda alıp,
bir deutz'cu bayinin önünde soluk alırım.
Sağolasin ufuk taş kaya dal parcası ne arasan var tarlalardaCemal kolay gelsın hayırlısıyla işe tam bir randıman vereydın başkan özellikle kayaya taşa dikkat et
Şimdi fırlatmıyor demi biçerken taş oluyor ama şimdi balya makinesine zarar verebilir yonca çok olsa galıba makine gunde bın tane yapacakSağolasin ufuk taş kaya dal parcası ne arasan var tarlalarda
Dün yaptım işten fazlası yolda gecti oyleyken 1000 tane bagladim yol sorunu olmasa 2 bin rahat baglanirŞimdi fırlatmıyor demi biçerken taş oluyor ama şimdi balya makinesine zarar verebilir yonca çok olsa galıba makine gunde bın tane yapacak
Yol oyalar büyük tarlaya rast gelsen ıyı olur tabıkıDün yaptım işten fazlası yolda gecti oyleyken 1000 tane bagladim yol sorunu olmasa 2 bin rahat baglanir
Para işi nasıl Cemal, mesela benim balyeci para vermesem , 6 ay istemez bi tanesi var haftasına ister. Sen ne alemdesin..Dün yaptım işten fazlası yolda gecti oyleyken 1000 tane bagladim yol sorunu olmasa 2 bin rahat baglanir
Para işi nasıl Cemal, mesela benim balyeci para vermesem , 6 ay istemez bi tanesi var haftasına ister. Sen ne alemdesin..
Trafik kurallarına göre günlük, şoför 9 saat araç sürebilir.Şimdi fırlatmıyor demi biçerken taş oluyor ama şimdi balya makinesine zarar verebilir yonca çok olsa galiba makine günde bin tane yapacak